Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Printing Partners kiest voor complete en geïntegreerde automatiseringsoplossing van Account Software Consultancy

Efficiëntieverbetering en hoger serviceniveau dankzij nieuw financieel en logistiek systeem

Veenendaal, 20 september 2004 - Printing Partners, één van de grootste spelers op de Europese enveloppenmarkt, heeft recentelijk een nieuw financieel en logistiek systeem geïmplementeerd gebaseerd op de software van AccountView. Door de snelle groei en de veranderende klantvraag heeft Printing Partners haar bedrijfsprocessen in de loop der jaren aangepast zodat ook opslag en logistieke dienstverlening tot het dienstenpakket zijn gaan behoren. Voor het ondersteunen van deze verschillende bedrijfsprocessen is gekozen voor een totaaloplossing op automatiseringsgebied ontwikkeld door AccountView Expert Center Account Software Consultancy wat heeft geresulteerd in een toename van de efficiëntie en een hoger serviceniveau.

Printing Partners, opgericht in 1988, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en modernste enveloppendrukkerijen van Europa. De kracht van Printing Partners ligt onder andere in just in time printing en voorraadbeheer voor haar relaties. Dit heeft ook consequenties voor de wensen en eisen waaraan de nieuwe software moest voldoen. Na een gedegen selectietraject naar een geschikt programma voor het voeren van de financiële en logistieke administratie van alle (internationale) vestigingen, viel de keuze op AccountView. De eisen en wensen zijn door Account Software Consultancy verwerkt in een specifieke oplossing voor Printing Partners. Er is een warehouse managementsysteem opgezet waardoor het locatie- en voorraadbeheer geheel via AccountView wordt afgehandeld. Met behulp van een specifieke offerte- en opdrachtenmodule voor het definiëren van enveloppen, kunnen prijsaanvragen naar leveranciers en offertes en opdrachtbevestigingen naar klanten direct vanuit het systeem gefaxt of gemaild worden.

Directeur Susan Koenders van Printing Partners: "Ik ben zeer tevreden over het verloop van het gehele proces, van de implementatie tot aan de conversie van de oude administratie in het nieuwe systeem. Wij zijn vooral te spreken over het inlevingsvermogen van de consultants van Account Software Consultancy. Dit was zeer belangrijk om te komen tot het geleverde maatwerk." Dankzij deze nieuwe oplossing kan Printing Partners nu nog efficiënter werken en het toch al hoge serviceniveau verder verbeteren.

Over Account Software Consultancy

Account Software Consultancy (ASC), opgericht in 1988, is specialist op het gebied van automatisering van het MKB. ASC is de grootste AccountView-dealer en AccountView Expert Center in Nederland. De organisatie adviseert, implementeert en begeleidt klanten op het gebied van hard- en software. Naast specifiek maatwerk heeft ASC voor verschillende branches diverse standaardapplicaties ontwikkeld onder de naam AcountPlus, allen volledig geïntegreerd met AccountView. De specialiteit van de organisatie is het leveren en ontwikkelen van financiële- en logistieke software voor het handelsbedrijf en totaaloplossingen voor de accountant en administratiekantoren zoals jaarrekening rapportagesoftware, uren/declaratie software en relatiebeheer. ASC is tevens IMR Alchemy digitaal archief partner. Gerenommeerde namen in het klantenbestand van Account Software Consultancy zijn onder andere: VSB Fonds, TPG pensioen, Apple Centre HTR, Teledirekt.nl, Shakespeare en Bas Neon. Meer informatie over Account Software Consultancy vindt u op www.asc.nl.



Ingezonden persbericht