Gemeente Alkmaar


Alkmaar, 20 september 2004

Kaartverkoop voor concert Marco Borsato verloopt
zeer snel: kassa's stadskantoor blijven vanavond gesloten

De verkoop van kaartjes voor het concert van Marco Borsato op 9 oktober als slotevenement van Alkmaar 750 jaar verloopt zo voorspoedig dat de kassa's van het Stadskantoor vanavond gesloten kunnen blijven.

De kassa's van Theater de Vest en Zwembad de Hoorse Vaart blijven vanavond wel geopend. Bepaald niet uitgesloten is dat de 42.000 kaartjes voor het optreden van Borsato in de loop van de avond uitverkocht raken.

De kassa's van Theater De Vest aan het Alkmaarse Canadaplein en die van Zwembad De Hoornse Vaart aan de Hertog Aalbregtweg in Alkmaar zijn vanochtend om 9.00 uur opengegaan. Burgemeester Marie van Rossen verkocht in De Vest de eerste kaartjes.

Aan de hand van de brief die de gemeente eind vorige week heeft toegestuurd aan de zelfstandige huishoudens in Alkmaar, kunnen gegadigden voor de symbolische prijs van 7,50 euro kaartjes kopen.

Het optreden van Marco Borsato zaterdagavond 9 oktober vindt plaats op de Alkmaarse Drafbaan, die voor het concert maximaal 42.000 bezoekers kan herbergen.