Politie Drenthe

Maandagmiddag

Hoogeveen 20-09-2004

Fietster kijkt niet uit
EMMEN Een 15 jr. meisje uit Emmen raakte maandagmorgen lichtgewond door een botsing met een auto. Het meisje reed vanaf een zandpad de rijbaan van de Kerkuil op. Een over deze weg rijdende 59 jr. automobiliste uit Klazienaveen kon het meisje niet meer ontwijken en een botsing volgde. Het gewonde meisje is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen.

Politie bekeurt automobilisten die over fietspad rijden LANGELO - De politie heeft maandagmorgen zeven automobilisten bekeurd die over het fietspad langs de Hoofdweg in Langelo reden. I.v.m. werkzaamheden is een deel van de weg afgesloten. De overtreders kregen een boete van 65,-. De komende tijd zal er vaker worden gecontroleerd.

Vrachtauto gestolen
HOOGEVEEN Onbekenden hebben het afgelopen weekeinde een vrachtauto gestolen die geparkeerd stond op een afgesloten bedrijfsterrein aan de Lindberghstraat in Hoogeveen. Het betreft een oranje vrachtauto met open bak met op de achterkant ene kraantje.

15 Cv-ketels gestolen
ASSEN In het afgelopen weekeinde zijn uit 15 in aanbouw zijnde woningen aan de Ekkelwal in Assen de cv-ketels gestolen. De politie onderzoekt nog hoe de dieven in de afgesloten woningen zijn binnengekomen. Naast de ketels namen de dieven ook gereedschap mee. De waarde van de gestolen spullen is nog niet bekend.

Politie onderzoekt storten afval
EEXT Maandagmorgen werd geconstateerd dat er op de parkeerplaats aan de Haverlanden langs de N-34 bij Eext een partij afval was gestort. De rommel, bestaande uit zakken afval, oud meubilair en andere troep, was in het gazon gedeponeerd. De politie verwacht aan de hand van poststukken die er ook tussen zaten de afvalstorter te kunnen opsporen. Hem of haar wacht een proces-verbaal.

Dirk Neef verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdag 17.00 uur. Tel. 0592-452475 of 06-51 55 7950.