2e persbericht van maandag 20 september 2004

Eindhoven 20-09-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Tas gestolen

Maandag rond 7.00 uur is op het 18 Septemberplein de tas van een 33-jarige Eindhovense vrouw gestolen. De vrouw liep over het plein toen een donkere man op een fiets de tas uit haar hand rukte. In de tas zaten een agenda, een portefeuille, een gsm en enkele bankpasjes.

Eindhoven: Fietsendief betrapt

Op aanwijzen van een ooggetuige trof de politie maandagmiddag om 12.00 uur op de Gedempte Gracht een man aan die met behulp van gereedschap het slot van een damesfiets probeerde open te breken. De 29-jarige fietsendief uit Eindhoven is daarop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau aan de Mathildelaan.

Nuenen: Insluiper betrapt

Een 36-jarige man uit Sint Oedenrode is aangehouden omdat hij zonder toestemming van de bewoner een woning aan de Berg was binnengegaan. De bewoner ontdekte hem. Met een smoesje probeerde de verdachte weer te ontkomen maar de zoon des huizes versperde hem de weg. Na een korte worsteling werd de verdachte in een houdgreep gehouden totdat de politie verscheen. De verdachte is vervolgens overgebracht naar het politiebureau. Hij had niets weggenomen.

Best: Aluminium profielen weggehaald

Vanaf een bedrijfsterrein aan de Kanaaldijk is een hoeveelheid aluminium profielen weggehaald. Dat gebeurde tussen zaterdag 18.00 uur en maandag 7.00 uur. In de omheining rondom het terrein is een gat gemaakt, waarna de profielen werden weggehaald. Het gaat om tussen de 750 en 1000 kilo.