Ingezonden persbericht


NEDERLANDS DUITSE BUSINESSACADEMIE

Programma

"Succesvol zakendoen in Duitsland"
Seminars en workshops

Juridisch - Fiscaal - Marketing - Zakelijke cultuurverschillen

Met de Duitse economie gaat het weer bergopwaarts. De toonaangevende onderzoekinstituten zijn positief in hun prognose en binnen handel en industrie klinken hoopvolle geluiden. Export naar Duitsland wordt weer aantrekkelijk!

Graag willen wij u ondersteunen bij het zakendoen met Duitsland.

De Nederlands Duitse Businessacademie biedt u praktijkgerichte seminars en workshops die uw weg op de Duitse markt vergemakkelijken. Ervaren sprekers belichten in interactieve sessies onderwerpen die belangrijk zijn voor het succesvol zakendoen in Duitsland. Door het beperkte aantal deelnemers (max. 15) is het voor de spreker mogelijk om optimaal op persoonlijke vraag- en probleemstellingen in te gaan.

Onze experts beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van het Nederlands-Duitse traject van zakendoen. De seminars en workshops zijn derhalve opgebouwd uit talrijke voorbeelden en casusposities uit hun praktijk, die vertaald naar uw dagelijkse exportactiviteiten van groot belang voor u zijn.

Voor aanmelding, advies en verdergaande informatie kunt u zich wenden tot de ondergetekende, telefonisch bereikbaar op 0049 - 2821 - 77570 en/of per e-mail op businessacademie@nedex.de.

Tot ziens op een van onze seminars of workshops!

Met vriendelijke groet,

Nederlands Duitse Businessacademie
Miriam Cornelissen