Gemeente Best

06-09-2004
Schoolsport, Bestse schooljeugd kan kennismaken met sport

Schoolsport
In de periode september tot en met november is het voor de Bestse schooljeugd (basisscholen) weer mogelijk om deel te nemen aan kennismakingscursussen van diverse sporten. Via deze korte cursussen kunnen de kinderen bewuster kiezen voor een bepaalde tak van sport. Samen met de verenigingen, die zes weken lang lessen verzorgen, is een kennismakingspakket samengesteld.

Kennismakingspakket
De kennismakingslessen starten 20 september a.s. en duren tot en met 6 november (met uitzondering van de herfstvakantie; week 44: 25 tot en met 29 oktober). De deelnamekosten bedragen 3,50 per cursus per kind, contant te voldoen bij inschrijving. Inschrijfformulieren worden woensdag 8 september a.s. op de scholen uitgedeeld. Hierbij wordt ook een cursusoverzicht verstrekt. Dit overzicht hangt daarnaast in de scholen of klik hier.(PDF)

Inschrijven
Inschrijving is alleen mogelijk door inlevering van het volledig ingevulde formulier. U kunt het formulier inleveren op maandag 13 september van 8.30 uur tot 10.30 uur en van 19.00 uur tot 20.30 uur, bij de hoofdingang (voorzijde) van sporthal "Naestenbest" aan de Prinses Beatrixlaan. Het is niet mogelijk om telefonisch uw kind(eren) aan te melden.