Ingezonden persbericht


Quintiq benoemt Marketing Coördinator en Marketing Program Manager

Den Bosch, 20 september 2004 - Softwareleverancier Quintiq in Den Bosch heeft zijn marketingafdeling versterkt met Marieke Woltil en Joachim Arts . Woltil is in haar functie van Marketing Coördinator onder andere verantwoordelijk voor de uitvoering van lead generatie programma's, marketingcommunicatie en marktanalyses. Arts zal zich als Marketing Program Manager voornamelijk bezighouden met Customer Relationship Management, lead generation en marketing voor evenementen. Quintiq is leverancier van geavanceerde software voor planning, scheduling en supply chain-optimalisatie.

Woltil heeft werkervaring opgedaan als marktonderzoeker bij de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast was zij parttime betrokken bij onderwijsactiviteiten binnen de vakgroep Marktkunde en Marktonderzoek.

Voordat Arts bij Quintiq in dienst kwam, was hij Sales Manager bij Akzo Nobel. Daarnaast is hij lid van de Marketing Associatie Rotterdam Alumni Vereniging.

# # #

Over Quintiq
Quintiq in Den Bosch ontwikkelt en levert software waarmee bedrijven hun bedrijfsprocessen en samenwerking met klanten kunnen optimaliseren. De geavanceerde planning-, scheduling- en supply chain-optimalisatiesoftware van Quintiq stelt bedrijven in staat om verschillende bedrijfsprocessen te integreren en zo hun rendement te vergroten. Quintiq werd in 1997 opgericht en heeft sindsdien wereldwijd meer dan 100 implementaties op zijn naam staan. Bekende klanten zijn onder meer Corus, Jan de Rijk Logistics, Ewals Cargo Care, DutchView, Alcoa, Riedel Drinks en KLM Catering Services. Meer informatie over het bedrijf is beschikbaar op www.quintiq.com



Ingezonden persbericht