Ingezonden persbericht

Businessfriends concept

Xstation en Extreme eerste Businessfriends in Putten

PUTTEN, 20040920 -- Game- & Internet Lounge Xstation en Sportscentre Extreme zijn een businessfriends overeenkomst aangegaan voor het komende jaar. Dit betekent dat bezoekers en leden van Xstation kortingen kunnen verwachten bij Extreme en leden van Extreme kunnen met maar liefst 25% korting gebruik maken van de faciliteiten van Xstation.


Het doel van de samenwerking is om leden en bezoekers een extra service te geven.
Ondernemers zullen in een businessfriends tot bijzondere ontwikkelingen komen door het brainstormen naar oplossingen zodat de consument nog beter bediend zal worden.

"Hierdoor stimuleren we de jeugd maar ook senioren om meer in beweging te komen." aldus Frank Meijer directeur van Xstation. Ook is hij positief over de samenwerking met Extreme waar net als bij Xstation de klant centraal staat.

Roy de Feber vertelt enthousiast dat de leden van Extreme hierdoor nog meer service krijgen, er wordt hier bijzonder goed op gereageerd. De fitnesstrainer en beleidsmedewerker meent dat we in deze fase van de economie de krachten in ondernemend Putten moeten bundelen omdat je als ondernemer steeds meer moet gaan bieden. Extreme en Xstation spelen hier prima op in.

Frank en Roy denken aan uitbreiding van het concept Businessfriends.
Hoe meer bedrijven zich willen aansluiten hoe meer service de consument zal krijgen.
In de grote steden is dit concept al veel meer ingeburgerd maar Putten mag nu aan het moderne ondernemen proeven.

Voor meer informatie kunt u bellen met Xstation 0341-355270 of met Sportscentre Extreme 0341-357070




Ingezonden persbericht