Ingezonden persbericht

Corry Konings en Marjan Berger in duet

DVD-opname

BERKEL-ENSCHOT, 20040920 -- Berkel-Enschot, 17 september 2004 Corry Konings en Marjan Berger een logisch duet! Corry Konings, dit jaar vijfendertig jaar in het artiestenvak, en Marjan Berger, de meeste mensen kennen haar vooral van het Nederlandse duo Frank & Mirella, brengen een DVD en twee duetten uit.


Corry Konings heeft een eigen artiesten-, envenementen- en organisatiebureau waar o.m. Marjan Berger ingeschreven staat als exclusieve artieste. De twee dames, die beiden een grote liefde hebben voor nummers uit de jaren '60 en '70, hebben kort na elkaar een Engelstalig album uitgebracht. Voor Corry Konings is een wens uitgekomen om eenmalig niet in haar 'moerstaal' te zingen.

'Corry Konings Anders' en 'Marjan Berger Meets Doris Day' zijn twee coveralbums die de jaren '60 weer laten herleven. Beide artiesten hadden plannen om van een aantal uitgebrachte nummers een DVD te maken, dus waarom niet samen? Tijdens de besprekingen die volgden kwamen, vanwege hun voorkeur voor dezelfde genres, de artiesten steeds dichter bij elkaar. Een logisch vervolg hierop was om naast de eigen nummers ook twee duetten op te nemen!

Afgelopen weken zijn Marjan en Corry druk in de weer geweest met de opnames van de verschillende clips. Ze reisden hiervoor o.m. naar een kasteel in Limburg, naar een dansschool en naar het Zwarte Woud in Duitsland!

Wij zijn er van overtuigd dat deze twee rasartiesten menigeen doen verbazen! Met hun jarenlange ervaring, twee prachtige stemmen en twee warme persoonlijkheden zullen zij van de nummers 'To know him to love him' en 'I found my Freedom' geweldige covers maken!




Ingezonden persbericht