Gemeente Ambt Montfort


Uitbreiding 30 km zone in Posterholt

Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Ambt Montfort maken bekend dat zij op 21 september 2004 hebben besloten om:

Een maximumsnelheid van 30 km/uur in te stellen binnen de bebouwde kom van de kern Posterholt voor de straten Rector van de Boornlaan, Julianalaan, Wilhelminalaan, Bernardlaan, Vlodropperweg (uitsluitend parallelweg), Winkelweg, Bolbergweg (gedeeltelijk), Donckerstraat (gedeeltelijk) en Vurensteeg (gedeeltelijk), door het plaatsen van de verkeersborden E10 (A1) en E11 (A1) met een maximum snelheidsaanduiding van 30 km/uur als opgenomen in bijlage I behorende bij het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990. Het besluit past binnen het Gemeentelijk Verkeersveiligheidsplan en is een logische uitbreiding van de reeds bestaande 30 km zone gebaseerd op de landelijke regelgeving van duurzaam veilig.
Het doel is het gezamenlijk verhogen van de leefbaarheid en de verkeersveiligheid in de kern Posterholt.

Binnen zes weken na de dag van publicatie van dit besluit kunt u hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Ambt Montfort.
Het bezwaarschrift dient ondertekend te worden en tenminste te vermelden:

- uw naam en adres;

- de dagtekening;

- een omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaar is gericht;
- de gronden waarop het bezwaar berust.

Wanneer u van mening bent dat vanwege spoed niet op het besluit op uw bezwaarschrift gewacht kan worden, kunt u bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Roermond, sector Bestuursrecht, Postbus 950 te 6040 AZ Roermond verzoeken dit besluit te schorsen en/of een voorlopige voorziening te treffen.