Technische Universiteit Delft

De opening van het collegejaar en alle intreeredes en promoties worden gehouden in de Aula van de TU Delft, Mekelweg 5, Delft

Effectief Bekvechten
21, 28 september, 12 en 19 oktober 2004 | 19.15 tot 21.30 uur Faculteit TBM | Jaffalaan 5 | Delft

Workshop door Peter van der Geer

Leren debatteren in 4 avonden
Sta je in discussies vaak met je mond vol tanden? En krijg je nooit gelijk, terwijl je het wel hebt? Doe daar dan wat aan en volg een cursus debatteren! Met deze cursus bieden we je de mogelijkheid om je te bekwamen in het gelijk krijgen en het snel analyseren van de argumenten van je tegenstanders. In vier avonden leer je de basics van debating (1), sterk argumenteren en drogredenen pareren (2), overtuigend presenteren en excelleren in retorica (3) en vier schitterende debatten (4).

Inschrijving workshop: stuur ten minste tien werkdagen voor het begin van de workshop of training een e-mail naar workshopsg@tbm.tudelft.nl onder vermelding van de naam van de workshop. Hierop ontvang je per mail nadere instructies voor je definitieve inschrijving.

De training worden verzorgd door Debat & Dialoog, dat politici, advocaten en managers traint in debatvaardigheden. Hoofddocent is mr. drs. Peter van der Geer, 'de enige debatprof die Nederland rijk is' (radio 1) en coauteur van het handboek 'De Debatmethode' (Reed Elsevier, 2003). Hij jureert jaarlijks de televisiefinale van Het Lagerhuis.