Stad Utrecht, 10.00 uur

Utrecht 21-09-2004 - Nieuwberichten district Stad Utrecht

Broek laten zakken

UTRECHT- Op maandagavond liet man zijn broek zakken en werd aangehouden. Omstreeks 20.15 uur liet een 33-jarige man zijn broek zakken op de Prederikherenstraat tegenover twee dames. Dit werd ook gezien door agenten en de man werd aangehouden. De man kreeg een boete van 60 euro.

Ongeval na klapband

UTRECHT- Op maandagavond ontstond er een aanrijding waarbij een persoon gewond raakte. Omstreeks 19.30 uur kreeg een 55-jarige man een klapband met zijn auto. Hierdoor verloor hij de controle over zijn auto en kwam op zijn kop terecht. De inzittenden van de auto, een 55-jarige man en een vrouw uit Capelle aan de Ijssel, konden eigenhandig uit de auto stappen. De 55-jarige vrouw klaagde over nekpijn en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

In de war

UTRECHT- Op maandagmiddag werd man aangehouden na overlast. Omstreeks 12.45 uur kreeg de politie de melding dat een 24-jarige man zijn eigen ruiten aan het ingooien was gelegen aan de Balistraat. De agenten kwamen ter plaatse en hielden de verwarde Utrechter aan. Agenten roken een sterke gaslucht. De brandweer werd gewaarschuwd en deze constateerde dat de gaskranen in het huis openstonden. Deze werden weer dichtgedraaid en erger werd voorkomen. De man is ingesloten voor verhoor.

Verkeerscontrole

UTRECHT- Op maandagmiddag werd een verkeerscontrole gehouden op de Talmalaan. In totaal werden 25 bekeuringen uitgeschreven voor onder andere. rijden zonder gordel, rijden zonder rijbewijs en rijden door het rode verkeerslicht.