Gemeente Oirschot

Bestemmingsplannen

Gedeeltelijke goedkeuring bestemmingsplan Buitengebied Correctieve herziening 2003

Betreft: besluit van 7 september 2004, nr. 976009, van Gedeputeerde Staten van Noord Brabant tot gedeeltelijke goedkeuring van het bestemmingsplan "Buitengebied Correctieve herziening 2003".

Nadere informatie: Het bestemmingsplan "Buitengebied Correctieve herziening 2003" bevat die plandelen van het bestemmingsplan "Buitengebied" waaraan Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant bij besluit van 5 juni 2001 goedkeuring hebben onthouden en tevens enkele plandelen waarvan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State bij uitspraak van 10 december 2003 het goedkeuringsbesluit heeft vernietigd. Gedeputeerde Staten hebben goedkeuring onthouden aan de rechtstreekse uitbreidingsmogelijkheid van 15% van de bestaande oppervlakte van intensieve veehouderijbedrijven gelegen binnen een zone van 250 meter rondom zeer kwetsbare natuur- en bosgebieden. Daarnaast is goedkeuring onthouden aan enkele semi- en niet-agrarische bedrijven, diverse planvoorschriften en aan gedeelten van een aantal specifieke locaties.

Inzage- en beroepstermijn: met ingang van woensdag 22 september 2004 gedurende 6 weken.

Wie kan bezwaar maken: Gedurende de termijn van ter visie legging kan beroep worden ingesteld door een ieder die tijdig tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn zienswijze bij de gemeenteraad heeft kenbaar gemaakt én tegen het vastgestelde bestemmingsplan bedenkingen heeft ingebracht bij Gedeputeerde Staten, alsmede een belanghebbende die aantoont, dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn zienswijze bij de Gemeenteraad kenbaar te maken én tegen het vastgestelde bestemmingsplan bedenkingen in te brengen bij Gedeputeerde Staten. Voor zover het besluit van Gedeputeerde Staten strekt tot onthouding van goedkeuring kan het beroep worden ingesteld door een ieder.

Het beroep kan worden ingesteld middels het indienen van een gemotiveerd beroepschrift bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA te s-Gravenhage,. Tevens kan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend.