Ingezonden persbericht


Audi AG breidt storage-infrastructuur uit met Brocade Fibre Channel Director-switches

SilkWorm Fibre Channel Directors vergroten applicatiebeschikbaarheid en bieden basis voor groei

Tilburg, 21 september 2004 - Audi AG breidt zijn bestaande Brocade SAN-infrastructuur uit met vier Brocade SilkWorm Fibre Channel Directors. De nieuwe director-switches zijn een uitbreiding op de SAN-infrastructuur - bestaande uit Brocade SilkWorm 2800 en 3600 16-poort-switches - in twee datacenters in Ingolstadt, Duitsland. Het nieuwe SAN ondersteunt alle bedrijfskritische applicaties van Audi, variërend van CAD-systemen tot en met het ERP-systeem. Ongeveer 31.000 Audi-medewerkers profiteren met de Brocade-oplossingen van een grotere beschikbaarheid van applicaties.

De nieuwe SAN-infrastructuur is een core-to-edge dual-fabric-ontwerp met SilkWorm 12000 Directors in het centrum, die zijn verbonden met een reeks 1Gbit/sec- en 2Gbit/sec-SilkWorm 2800 en 3800 16-poort Fibre Channel-switches. Deze zijn op hun beurt verbonden met een aantal Windows NT- en UNIX-servers.

"We wilden één leverancier voor onze SAN-infrastructuur houden", zegt Tobias Gehl, teamcoördinator van de SAN-divisie bij Audi. "Brocade was voor ons dan ook de aangewezen partij. Zeker gezien de kwaliteit van de eerder geleverde oplossingen. Groot voordeel is, dat we veranderingen of upgrades kunnen doorvoeren, terwijl de omgeving blijft draaien. We hebben hierdoor de systeem-downtime sterk kunnen terugdringen."

Audi combineert in beide datacenters de SilkWorm 2800- en 3800-switches met storage-oplossingen van EMC en IBM. De nieuwe SilkWorm 12000 Director vormt de basis van beide omgevingen.

"Door de SAN-infrastructuur te consolideren, profiteert Audi van een flexibele basis voor groei", zegt Uli Plechschmidt, Director Central Region bij Brocade. "Audi is één van de voorbeelden van bedrijven die na positieve ervaringen met onze oplossingen hun Brocade-infrastructuur hebben uitgebreid."

Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade (Nasdaq: BRCD) biedt een intelligent platform voor genetwerkte storage-infrastructuren. Vooraanstaande leveranciers van systemen, applicaties en storage kiezen voor Brocade als basis voor hun SAN-oplossingen. De Brocade SilkWorm®-reeks van fabric switches en software is ontwikkeld om databeschikbaarheid en het gebruik van storage- en serverhulpmiddelen te optimaliseren. Bedrijven vereenvoudigen met de Brocade-oplossingen de implementatie van SAN's, verlagen de Total Cost of Ownership (TCO) en vergroten de netwerk- en applicatie-efficiëntie.