Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


21 september 2004


Oldebroek - winkeldiefstal.

Op maandag (20-09) werden er sigaretten ontvreemd uit een winkel aan de Zuiderzeestraatweg. Rond 17.30 uur liepen een dikke, kalende man en een vrouw in de winkel. De vrouw had een plastic tas bij zich. Na vertrek van het paar miste men een nog onbekende hoeveelheid sigaretten.


Elburg - inbraak clubgebouw.

Tussen zaterdag en maandag (18/20-09) werd er ingebroken in een clubgebouw aan de
J.P. Broekhovenstraat. De dader heeft eerst het slot van het opberghok geforceerd en daaruit een schep meegenomen. Mbv de schep heeft hij een uitzetraampje opengebroken.
Uit de kantine werden ontvreemd een magnetron, snoep en frisdrank.


Ermelo - verkeersongeval.

Op maandag (20-09) vond er rond 15.30 uur een aanrijding plaats op de kruising
Jacob Catslaan en Harderwijkerweg. Thv de rotonde verleende een 34-jarige automobilist uit Houten geen voorrang aan een 49-jarige fietser uit Harderwijk. De fietser kwam te vallen en liep een hoofdwond en enkele schaafwonden op en werd overgebracht naar het
ziekenhuis in Harderwijk.


Ermelo - automobilist onder invloed.

Op dinsdag (21-09) werd rond 02.05 uur op de Stationsstraat een 30-jarige automobilist uit Assen gecontroleerd op het gebruik van alcohol. De man blies een promillage van 1,5.
Zijn rijbewijs werd ingenomen en er wordt een proces-verbaal opgemaakt.


Harderwijk - verkeersongeval.

Op maandag (20-09) vond er rond 13.50 uur een aanrijding plaats op de kruising
Mecklenburglaan en Oranjelaan. Een 30-jarige automobilist uit Ermelo reed op de Oranjelaan. Hij sloeg rechtsaf de Mecklenburglaan in en zag daarbij een 18-jarige bromfietser uit Putten, die op het parallel gelegen fietpad reed, over het hoofd.
De bromfietser liep een aantal schaafplekken en bulten op en werd overgebracht naar het ziekenhuis in Harderwijk.


Harderwijk - diefstal auto.

Op maandag (20-09), tussen 05.30-14.15 uur, werd er aan de Industrieweg een auto ontvreemd. Het betreft een Opel Kadett, kleur grijs, kenteken FX-DT-74.
Harderwijk - inbraak bedrijfsterrein.

Tussen zaterdag en maandag (18/20-09) werd er ingebroken op een bedrijfsterrein aan de Fahrenheitstraat. Van een graafmachine werd de grijper losgekoppeld cq losgeknipt en op een aldaar aanwezige aanhangwagen geplaatst. Vervolgens werd de ruit van een bedrijfsauto vernield. Uit deze auto werden ontvreemd: groot aantal dozen met communicatieapparatuur en een radiocassettespeler. De aanhangwagen met inhoud heeft men niet meegenomen. De schade en de waarde van het ontvreemde is nog niet vastgesteld.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --