Gemeente Barneveld


Fotowedstrijd Landschapsontwikkelingsplan

Breng uw Vallei in beeld
Sinds september 2004 is het landschapsontwikkelingsplan Gelderse Vallei in de maak. Het landschapsontwikkelingsplan geeft een visie op de ontwikkeling van het landschap en resulteert in concrete uitvoeringsprojecten. Dit is één van de belangrijkste doelen van het landschapsontwikkelingsplan: daadwerkelijke uitvoering van landschapsprojecten groot en klein in het buitengebied van de deelnemende gemeenten. Momenteel wordt er volop gewerkt aan de inventarisatie en analyse van het landschap in al haar facetten. Deze zal het 'fundament' vormen voor de visie en keuze voor de projecten.

In het proces naar het landschapsontwikkelingsplan is het essentieel dat de gebruikers hun inbreng over inhoud en vorm naar voren kunnen brengen. Wij willen dan ook graag weten welk beeld u heeft van de Gelderse vallei.

Naast de diverse bijeenkomsten die nog plaats zullen vinden vragen wij u uw eigen mening te geven via een fotowedstrijd. Laat ons weten wat u zo waardeert of wat u juist absoluut niet waardeert in het landschap van de Gelderse Vallei. Dit betreft het gehele buitengebied van de gemeenten Amerongen, Barneveld, Leersum, Leusden, Maarn, Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg. Van de uitgestrekte bossen van de Veluwe en de Heuvelrug, de besloten landgoederen tot de weidse agrarische werklandschappen. Breng uw Vallei in beeld!

U kunt maximaal 3 fotos inzenden van de plekken die u het mooist vind en maximaal 3 fotos van de plekken die u het lelijkst vind. Stuur uw fotos, elk voorzien van een duidelijke aanduiding mooi of lelijk, voorzien van uw naam en een eventueel bijschrift digitaal of analoog naar:

Brons + partners
Lange Meent 24
4101 BG Culemborg
bdr@bronsenp.nl
o.v.v. Fotowedstrijd LOP Gelderse Vallei

Uit alle inzendingen zullen uiteindelijk door de gemeentelijke werkgroep en de klankbordgroep de beste foto's worden gekozen. Deze zullen tentoongesteld worden en natuurlijk is er een prijs voor de meest aansprekende foto's!
Met uw inzending gaat u akkoord met eventuele publicatie van uw fotos in het landschapsontwikkelingsplan en andere media. De uiterste inzenddatum is 28 oktober.
Voor meer informatie over het landschapsontwikkelingsplan Gelderse Vallei kunt u kijken op onze website
(www.bronsenp.nl/geldersevallei+.html).
Gekoppeld bericht Landschapsontwikkelingsplan Gelderse Vallei in de maak