Dienstenbond CNV

Onderhandelingsresultaat Delta Lloyd-CAO 2004/2005 goedgekeurd 21-09-2004

Met grote meerderheid (77,3% van de ontvangen reacties) hebben de leden van de CNV Dienstenbond het bereikte onderhandelingsresultaat omtrent de CAO 2004/2005 voor Delta Lloyd goedgekeurd. Tevens hebben de leden van de andere vakorganisaties met dit resultaat ingestemd.

Een herhaald beroep op u.
Gelukkig mogen we vaststellen dat het door ons bereikte resultaat uw steun heeft. Dat betekent echter niet dat alles vanzelf gaat, dat het vanzelfsprekend is dat de vakorganisaties het wel regelen. Binnen en buiten de branche is het economische landschap de afgelopen tijd ingrijpend gewijzigd, de sociaal-economische omstandigheden veranderen mee.

Het is van groot belang dat u zich medeverantwoordelijk voelt bij onze activiteiten, dat u betrokken blijft, inbreng levert, meehelpt om uw vakorganisatie sterk te houden. Ook uw niet-georganiseerde collegas hebben belang bij de afspraken die wij maken, maar ze betalen niet mee. Ze hebben ook geen rechtstreekse invloed, evenmin kunnen ze terugvallen op hulp van vakbondsbestuurders en juristen. Spreek die collegas aan, wijs hen op nut en voordelen van het lidmaatschap. Meer leden betekent meer invloed, in uw aller belang. Ook bij Delta Lloyd.

Voor vragen over dit informatiebulletin kunt u contact opnemen met Ahmed Kansouh, bereikbaar per telefoon (010)2651111 of per email: rotterdam@cnvdibo.nl