De Unie


FvLanschot / CenE Bankiers - Sociaal plan

21 september 2004 - Op 13 september jl. hebben wij in Utrecht tijdens een drukbezochte personeelsbijeenkomst uitleg en informatie gegeven over de inhoud van het Sociaal Plan. Op maandag 20 september deden wij dat in de Van Lanschottoren in s-Hertogenbosch. Helaas kon deze vergadering eerst vrijdag 17 september worden aangekondigd waardoor ze niet aan iedereen bekend was.

Als u (als lid van De Unie) daarom nog vragen heeft zijn wij uiteraard graag bereid die te beantwoorden. Een mailadres treft u onderaan deze pagina aan, met daarbij het verzoek ook een telefoonnummer achter te laten, omdat het per mail beantwoorden van vragen niet altijd de meest geëigende weg blijkt.

Sociaal plan
Het Sociaal Plan, waarover de onderhandelingen laat op de avond van 9 september 2004 werden afgerond met een principeakkoord, heeft u inmiddels ook via uw werkgever ontvangen.

Wij willen hoe u erover denkt!
Nu u kennis heeft kunnen nemen van dit plan en een aantal van u ook in de gelegenheid is geweest daarover vragen te stellen, willen wij graag van u, onze leden, vernemen hoe u over dit plan denkt. Dat betekent dat wij u vragen om met het invullen en retourneren van onderstaand stemformulier, uw stem te laten horen.

Hoe verder?
Zodra de stemmen binnen zijn zullen wij ook u laten weten wat de uitslag is. Vervolgens zal het overleg over de arbeidsvoorwaarden worden voortgezet. Dat betekent dat wij weer bij u terug zullen komen om uw mening te vragen over het daarover te bereiken onderhandelingsresultaat.

Wim Brouwer
Bestuurder


dinsdag, 21 september 2004