Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving, dinsdag 21 september

Hoorn 21-09-2004 - 15.30 uur

Man aangehouden na huiselijk geweld

Enkhuizen, maandag 20 september 2004.

Maandagmiddag is een 33-jarige man uit Enkhuizen aangehouden in zijn woning. De man had kort daarvoor zijn bij hem wonende vriendin mishandeld en bedreigd. De man was het niet eens met de wijze waarop zijn vriendin omging met haar kinderen. Hij greep haar vast, beledigde en bedreigde haar. Toen de man door de aanwezige agenten werd aangehouden verzette hij zich hevig. Hij is overgebracht naar het politie en daar voor verder onderzoek ingesloten.

Inbraak woning

Hoorn, maandag 20 september 2004.

Maandag ontdekten de bewoners van een woning aan de Waterpoort dat er was ingebroken. Het juiste tijdstip van de inbraak is niet bekend. Deze moet liggen tussen 10 en 20 september. Het vermoeden bestaat dat men in de woning gekomen door gebruik te maken van een valse sleutel. Vanuit het huis werden onder andere een videocamera, een digitale camera, een discman en sieraden weggenomen. Ook mist de bewoner een paar honderd euro.

Rijden onder invloed van alcohol.

Medemblik, maandag 20 september 2004.

Maandagavond werd een 35-jarige bestuurder van een personenauto uit Blokker aangehouden op de Hoogesteeg. Bij controle bleek dat de man alcohol had gedronken. Hij blies 515 ug/l. Dat is ruim tweemaal de toegestane hoeveelheid van 220 ug/l.