VODAFONE
http://www.vodafone.nl



PERSINFORMATIE

Jeroen Hoencamp benoemd tot Directeur Sales Vodafone Nederland

Maastricht, 21 september 2004 - Jeroen Hoencamp is met onmiddellijke ingang benoemd tot Directeur Sales van Vodafone Nederland. Hij volgt hiermee Ronald Knoop op die zijn carrière buiten Vodafone zal voortzetten.

De heer Hoencamp is sinds 1998 werkzaam bij Vodafone, sinds 1999 in de functie van Head of Business Marketing. Voorafgaand aan zijn dienstverband bij Vodafone, bekleedde hij diverse managementfuncties in marketing en sales, onder meer bij Phones4U, Skala en Canon USA. Na zijn studie aan de Universiteit van Nijenrode, haalde de heer Hoencamp zijn Master in Business Administration aan de Universiteit van Georgia.

De heer Hoencamp zal tevens toetreden tot de Management Board, die op dit moment bestaat uit Tomas Isaksson (Chief Executive Officer), Alexander Schuit (Chief Financial Officer), Laurent Chastain (Directeur Marketing), Paul Smits (Directeur Human Resources) en John Samarron (Chief Technical Officer).

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met 139,2 miljoen klanten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 13 landen.