Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Een must voor ieder huishouden

Verbeterde versie Bison Vochtvreter® Ultra

In de garage hangt een muffe, weeë lucht. Schimmel op de muren in de kelder. Ook in de rest van het huis kan vocht u parten spelen: beslagen ramen, aangetast hout en ongedierte. De meeste huizen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat vocht moeilijk weg kan. En regelmatig luchten is maar een deel van de oplossing. Bison biedt uitkomst met Vochtvreter® Ultra, waarvan er nu een verbeterde versie is.

Vocht is niet alleen schadelijk voor uw huis, maar ook voor uzelf. Het maakt u gevoelig voor verkoudheid en versterkt de effecten van gewrichtsreuma en luchtwegaandoeningen. En in een vochtig huis moet de verwarming hoger staan om dezelfde temperatuur te bereiken als in een niet-vochtig huis, met als gevolg hogere stookkosten.

Oplossing I: regelmatig ventileren
Is uw woning of een bepaalde kamer te vochtig? Dan ligt ventileren het meest voor de hand. Maar & dat moet u dan wel zeer regelmatig doen. Het moet buiten kouder zijn dan binnen en u moet eigenlijk twee ventilatieopeningen zoals ramen tegenover elkaar open zetten. En dat is lang niet altijd mogelijk.

Oplossing II: Bison Vochtvreter®
Bison Vochtvreter® bestrijdt vocht, condens en muffe geurtjes effectief en draagt bij aan een gezonde leefomgeving. Een oplossing waar u geen omkijken naar heeft en waar geen stroom aan te pas komt.

Vochtvreter® Ultra nu voor álle navullingen
Vochtvreter® Ultra is verbeterd en nu geschikt voor álle navullingen. Dus zowel voor losse kristallen als voor de handige navulzakjes. In de bovenste helft van de vochtvreter is namelijk een bakje geplaatst. Het design hiervan zorgt dat de vochtige lucht goed bij de vulling kan. De kleine gebruiker vult Vochtvreter® opnieuw met de voorverpakte zakjes. De grootverbruiker vult Vochtvreter® na met losse kristallen uit de voordeelemmer.

Vochtvreter® Ultra werkt circa drie maanden afhankelijk van de ruimte, temperatuur en de luchtvochtigheid. Meer weten over de werking van de Bison Vochtvreter® Ultra? Surf dan naar www.vochtvreter.nl of www.bison.nl.



Ingezonden persbericht