Digitale Gemeente Houten

Medewerkers ONVZ organiseren Kids Fit project voor leerlingen Regenboog

vrijdag 24 september 2004 - Bron: Enrich

Medewerkers van ONVZ Zorgverzekeraar uit Houten hebben op dinsdag 21 september een Kids Fit project georganiseerd voor de groepen 6, 7 en 8 van basisschool de Regenboog.

20 leerlingen konden meedoen aan een gezond eten workshop en gingen in het bedrijfsrestaurant van ONVZ onder begeleiding van ONVZ vrijwilligers zelf aan de slag met het maken van broodjes gezond en fruitspiesen. De andere groep van 45 leerlingen ging bewegen en deed mee aan een zeskamp die was uitgezet op het veld van de korfbalvereniging. Na afloop kwamen de twee groepen weer bij elkaar en werd er gesmuld van de zelfgemaakte broodjes en fruitspiesen. Voor alle leerlingen was er een oorkonde voor deelname aan deze bijzondere sportieve en gezonde activiteit.

Bovenstaand project, met als thema bewegen en gezond eten voor kinderen is één van de drie projecten die medewerkers van ONVZ vrijwillig in september en oktober in Houten uitvoeren. Op 4 september was er al de bingo-barbecuemiddag voor bewoners van de Loericker Stee met als thema aandacht voor ouderen. Eind oktober wordt er nog een project ondersteund met als thema vrijwilligers in het zonnetje.

Het idee om samen met collegas iets te doen voor de samenleving in de vorm van het actief ondersteunen van een maatschappelijk project of organisatie komt voort uit het project Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Houten. Doel van dit project is de samenwerking tussen bedrijfsleven en de lokale samenleving te vergroten en te versterken. Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Houten wordt door bureau Enrich in opdracht van de gemeente Houten uitgevoerd.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).