PERSBERICHT - 2004-07-13

Van 22 tot en met 26 september in Jaarbeurs Utrecht

50PlusBeurs verwacht meer dan 100.ooo bezoekers

De 50PlusBeurs, van 22 tot en met 26 september in de Jaarbeurs in Utrecht, verwacht ook dit jaar weer meer dan 100.000 bezoekers. Daarmee is de beurs volgens de organisatie het grootste evenement ter wereld voor actieve 'plussers'. In vier beurshallen met een oppervlakte van samen 35.000 vierkante meter zijn er ruim 400 stands met informatie, amusement en voordeel, ook steeds meer in de sector reizen en toerisme.

Ruim 400 stands in 4 beurshallen met workshops, lezingen en presentaties. Maar ook vele optredens op podia met muziek, show, dans en exposities. En natuurlijk heel veel voordeel, proeverijen, cadeaus en acties. Wat dacht u van gratis koffie én gratis vlaai? De gratis informatieve 50PlusGids? Of de gratis beurstas vol hebbedingetjes? Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen.

Gevarieerd programma
Ontmoet ruimtevaarder André Kuipers, kruip in een echt ruimtepak en beleef zijn ruimtereis mee. Discussieer met Catherine Keijl en spraakmakende gasten als Marijke Helwegen of Patty Harpenau. Verwen uzelf op het WelnessPaviljoen, met gratis ontspanningsmassages, lichttherapie, yoga en gezonde hapjes voor lichaam en geest. Spiritualiteit met inspirerende Yoga workshops. Doe de APK keuring voor uw lijf. Bak en proef zelf oerbrood en krijg kookles van topkoks. Win prachtige prijzen op het PrijzenPodium en swing mee met artiesten. Smullen uit de grootste PaëllaPan. Verantwoorde fitnessdemonstraties met Karl Noten. Sportieve uitdagingen met mini-survival en boogschieten.

Exotisch VakantiePodium met optredens uit alle windstreken én elke dag kans op vele avontuurlijke reizen. Doe mee met de metamorfose tot Covermodel. Of is de flirtcursus meer voor u? Avontuurlijke 50PlusDating voor een spannend contact. Mondstrelend wijnproeven. Maak een proefrit op het FietsParcours met de nieuwste modellen. Alles over inrichting van uw huis en tuin. Groei en bloeiadviezen van tuinarchitecten.

Geniet van het buitenleven en creëer tuindecoraties als inspiratiebron voor groene vingers. Bezoek het VeiligheidsPlein en volg de workshop weerbaarheid met judo en valtechnieken. BeautySalon met huidtips, demonstraties en workshops.

Gratis vlaai bij de koffie. LiterairCafé met schrijvers en voordrachten. Politiek Debat met kabinet en kamerleden. Technologische hoogstandjes, computer en internet-demonstraties (foto). Leer veilen via internet bij de eBay Universiteit. Volg workshops digitale foto- en videobewerking met Addo Stuur. Presentaties over nieuwe woonvormen en comfortabele domotica. Maar ook alles over zonnige tweede huizen. Creatieve HerfstHappening met workshops wenskaarten, quilts en mozaïek. KunstAtelier met beeldhouwen, keramiek, glasbewerking en schilderen. Expositie van replicas van oude meesters met kans op een Renoir. Maar ook verzamelingen, antiek en curiosa. Dansdemonstraties en -lessen voor beginner en gevorderde. Autos, Oldtimers, Campers. Elke dag kans op een reis naar de nieuwe Europese hoofdsteden! En nog veel meer

Extra korting in de voorverkoop
Profiteer van de extra korting in de voorverkoop! U ontvangt bijna 17% ofwel 2,50 korting, en loopt de beurs binnen zonder wachten. Voorverkoop via alle ANWB/VVV Verkooppunten, via www.plusticket.nl of via 026 3779736. Bovendien ontvangt u op vertoon van uw voorverkoopkaart op de 50PlusBeurs gratis een heerlijk stuk vlaai én de 50PlusGids!

Belangrijke gegevens Twaalfde editie 50PlusBeurs: woensdag 22 tot en met zondag 26 september 2004 in de Jaarbeurs te Utrecht. Gemakkelijk bereikbaar per trein. Openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur.

Entree 15,00 aan de kassa, met de kortingsbon slechts 13,50 p.p. (1,50 euro voordeel). Extra korting bij voorverkoop via ANWB/VVV Verkooppunten, via www.plusticket.nl of via 026 3779736 (2,50 euro voordeel, entree 12,50 p.p. inclusief gratis vlaai en 50PlusGids) Voor de meest actuele informatie kijkt u op www.50plusbeurs.nl