Ingezonden persbericht


Persbericht

ORACLE OPENWORLD KOMT NAAR AMSTERDAM

Registratie voor Oracle s grote internationale conferentie is geopend

De Meern, 5 augustus 2004 - De registratie voor Oracle OpenWorld Benelux 2004 is gestart. Deze internationale conferentie wordt van 22 tot 24 september a.s. in de RAI in Amsterdam gehouden.

Oracle OpenWorld is de belangrijkste Oracle conferentie voor zakelijke beleidsvormers- en beslissers, afdelingsmanagers, IT-management, DBA s, developers en partners. Dit evenement geeft een totaalbeeld van Oracle s aanbod op het gebied van bedrijfsoplossingen, waarbij zowel de Oracle technologie als de bedrijfsapplicaties aan bod komen. Behalve in Amsterdam vindt er ook een conferentie in Londen en Milaan plaats.

De behoefte aan integratie en de rol die informatie-architectuur hierin speelt is het centrale thema van het driedaagse evenement. De conferentie toont onder meer Oracle s 10g technologie, waaronder grid computing, en de Oracle E-Business Suite bedrijfsapplicaties. Speciale aandacht is er voor de sectoren telecom, gezondheidszorg, overheid, zakelijke en financiële dienstverlening.

Verschillende keynote speakers, zoals Oracle President Charles Phillips en Executive Vice President EMEA Sergio Giacoletto, zullen presentaties verzorgen. Daarnaast spreken Ken Jacobs, Vice President Product Strategy Oracle10g, en John Wookey, Vice President Product Strategy Oracle E-Business Suite. Ook zullen Dell, HP en Cap Gemini tijdens het evenement een keynote sessie verzorgen.

Meer dan 90 praktische sessies en workshops over uiteenlopende branches, functiegebieden (HR, Financiën, Marketing, enz.) en technische onderwerpen zorgen voor een volledig programma. Daarnaast is er de vertrouwde demoground met live-demonstraties van product-experts. In de Exhibition Hall tonen meer dan 70 partners hun op Oracle gebaseerde producten en diensten.

Tijdens Oracle OpenWorld wordt er niet alleen aandacht besteed aan onderwerpen zoals software, netwerkmogelijkheden, training en educatie, aldus Sergio Giacoletto, Executive Vice-President, Oracle EMEA. Dit evenement is erop gericht om onze gebruikers van elkaar te laten leren. Gebruikers krijgen tijdens de conferentie informatie over de manier waarop Oracle-software belangrijke knelpunten in hun bedrijfsvoering oplost en essentiële bedrijfsprocessen automatiseert.


Deelname aan Oracle OpenWorld Benelux in Amsterdam is gratis. Online registratie is mogelijk via: www.oracle.com/start keyword: imagine

Oracle
Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware.