PERSBERICHT - 2004-08-30

Maison de la France voor 't eerst op de 50PlusBeurs

Voor de eerste keer is Maison de la France aanwezig op de 50PlusBeurs met een Frankrijkpaviljoen. Van 22 tot en met 26 september vindt deze beurs plaats: Nederlands grootste evenement voor actieve senioren. Dit evenement biedt in de Jaarbeurs in Utrecht ruim 500 bijzondere stands, workshops, presentaties en optredens.

Frankrijk is een belangrijke vakantiebestemming voor senioren. Deze senioren, die op zoek zijn naar bergen, zee, ruimte en steden kunnen in Frankrijk hun hart ophalen. Een wandeltocht in de bergen, een fietstocht op het platteland of een museumbezoek in één van de steden: Frankrijk heeft de senior van alles te bieden.

Vandaar dat Maison de la France met een aantal Franse partners besloten heeft aanwezig te zijn op deze beurs.

De volgende partners zullen aanwezig zijn:


- Comité Régional du Tourisme Bretagne

- Comité Régional du Tourisme Limousin

- Comité Régional du Tourisme Nord- Pas de Calais
- Comité Régional du Tourisme Picardie

- Rail Europe

- Office du Tourisme Cap d'Agde

- Golf Club Château des Forges

We bieden u graag de mogelijkheid om kennis te maken met deze exposanten en u uitgebreid te laten informeren over toeristische mogelijkheden die Frankrijk te bieden heeft.

Tevens wordt de nieuwe editie van France Guide gepresenteerd, het magazine van Maison de la France voor het seizoen najaar-winter 2004/ 2005 met een oplage van 50.000. De France Guide is een bron van inspiratie voor de Nederlandse vakantieganger.

Themas als wintersporten, de Franse overzeese gebeiden, korte verblijven, evenementen en nog veel meer komen aan bod in dit magazine! Deze editie van France Guide wordt gedeeltelijk verpreid met de najaarseditie van het magazine Leven in Frankijk.

De France Guide is ook te verkrijgen via Maison de la France: tel.: 0900-1122332 ( 0,50/min.)
e-mail: info.nl@franceguide.com
Internet: www.franceguide.com (Maison de la France).

Noot voor de redactie

Persbijeenkomst
Op 22 september a.s. wordt voor de pers in de Jaarbeurs een borrel georganiseerd, waarbij de nieuwe editie van France Guide wordt gepresenteerd. Deze vindt plaats bij de stand van Maison de la France nummer: 3A104 (hal 3). In de bijgevoegde lijst vindt u informatie over exposanten. Wij nodigen u van harte om hierbij aanwezig te zijn. Op vertoon van uw perskaart heeft u gratis toegang tot de beurs.

U kunt ons laten weten of u aanwezig bent door bijgevoegd antwoordformulier naar ons terug te faxen, bij voorkeur voor 10 september a.s., naar 020 620 33 39. E-mailen kan ook: martine.jongbloed@franceguide.com.

Voor meer Informatie over de persbijeenkomst kunt u contact opnemen met:

Persafdeling Maison de la France, Martine Jongbloed tel.: 020 53 53 012 (