PERSBERICHT - 2004-09-09

Nederland niet te missen op 50PlusBeurs

Op de 50PlusBeurs, die van 22 tot en met 26 september in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden, is Nederland weer ruim aanwezig. Op een zeer centraal gelegen, en eigenlijk niet te missen plek in HAL 3, is het 'Lekker weg in eigen land'-paviljoen te vinden.

Nederland is natuurlijk dé bestemming om te fietsen, te wandelen en tot rust te komen. Fietsen wordt wat moeilijk in een beurspaviljoen, maar een wandeling langs alle stands gaat wel en is in principe een wandeling door Nederland. Zo loop je in het bos en zo zit je op het strand. Een paar passen verder vind je alles over bijzonder slapen of lekker eten. En tussendoor krijg je informatie over leuke uitjes naar musea, bijzondere tuinen of attracties (bijvoorbeeld met de kleinkinderen!). En natuurlijk over fietstochten.

Omdat zon wandeling ook energie kost, is dit jaar het paviljoen eveneens ingericht met een cullinaire pleisterplaats. Een plek waar je in sfeer even op adem kunt komen en kunt proeven van regionale streekgerechten. Om te overdenken waar je later - lekker weg in eigen land - ook uitstekend en bijzonder kunt eten.

Met ruim 100.000 bezoekers is de 50PlusBeurs inmiddels het grootste evenement ter wereld voor actieve plussers. In totaal gaat het om 35.000 m2 informatie, amusement en aanbiedingen. Ruim 400 stands in 4 beurshallen met workshops, lezingen en presentaties.

Maar eveneens vele optredens op podia met muziek, show, dans en exposities. Er zijn veel BNers, zoals ruimtevaarder André Kuipers, maar ook Catherine Keijl en Marijke Helwegen. Verwennen kan in het WelnessPaviljoen en je kunt een APK-keuring voor het eigen lijf doen.

Voor informatie: www.50plusbeurs.nl of www.lekkerweg.nl

Zie ook: Persbericht 50PlusBeurs verwacht 100.000 bezoekers