Socialistische Partij

Krista van Velzen Woensdag 22 september 2004 - Den Haag 20.00 uur, Krista van Velzen spreekt op een bijeenkomst van de IS en De Maat is Vol. De bijeenkomst gaat over 'hoe het verzet tegen de Kabinet te organiseren'. Andere sprekers zijn Niek Stam (De Maat is Vol) en Maina van der Zwan (IS). Locatie: Buurthuis Boerenplein, Mandelaplein 1.

---

Ronald van Raak Vrijdag 24 september 2004 - Utrecht SP-senator Ronald van Raak drinkt koffie en thee met de bezoekers van de Ouderenbeurs in Utrecht.

---

Krista van Velzen Vrijdag 24 september 2004 - Amsterdam Krista van Velzen bezoekt samen met SP-raadslid Hans Bakker een aantal sloopwijken en renovatieprojecten in Amsterdam.
---

Krista van Velzen Vrijdag 24 september 2004 - Rotterdam 20.00 uur, Krista van Velzen spreekt op een bijeenkomst van de IS en De Maat is Vol. De bijeenkomst gaat over 'hoe het verzet tegen de Kabinet te organiseren'. Andere sprekers zijn Niek Stam (De Maat is Vol) en Pepijn Brandon (IS). Locatie: NIVON-huis, Dirk Smitsstraat 76.
---

Fenna Vergeer Zaterdag 25 september 2004 - Leiden Fenna Vergeer voert samen met ROOD-jongeren op de markt in Leiden actie tegen de invoering van de No Claim.

---

Fenna Vergeer Zondag 26 september 2004 - Amsterdam 14.30 - 17.30 uur, Fenna Vergeer neemt deel aan een debat over Duits en Frans: nodig of overbodig?! in De Rode Hoed. Meer informatie: www.werkplaatstalen.nl

---

Vrouwen bevrijden zonder vrouwen