Ingezonden persbericht


t.a.v. de Kunstredactie:

"Serie Klassiek & Wijn" gaat van start!

Rotterdams Kamerorkest o.l.v Conrad van Alphen

Voor ¤ 12 geniet u van klassieke muziek en wijn op hoog niveau. Neemt u een abonnement voor alle drie concerten dan betaalt u maar ¤ 10 per concert. Samen met zijn spelers presenteert de Zuid-Afrikaanse dirigent van het orkest niet alleen zijn keuze van boeiend klassiek repertoire, maar ook zijn favoriete Zuid-Afrikaanse wijnen. Bij elk concert worden u gratis drie verschillende wijnen aangeboden, waar u met een selectie kazen van kunt genieten.

Het eerste concert in de serie vindt plaats woensdag 22 september om 20.15 uur in de Doopsgezinde Kerk Noordmolenwerf 1 (dichtbij Hofplein) in Rotterdam. Parkeergarage St. Jacob.

Russisch Programma:

Glazunov Novelletten Op.15

Arutiunian Vioolconcert (Solist: Arkadi Gutnikov)

Arensky Variaties op een thema van Tchaikovsky

Shostakovich Kammersinfonie Op. 110a

Entree:

12 Euro (reductie 10 euro) Eén kind (5 t/m 15 jaar) per volwassene mag gratis mee.

Reserveren:

078- 613 5498 of info@rotterdamskamerorkest.com

Volgende concerten in de Serie Klassiek & Wijn : 4 november en 7 december 2004

Het Rotterdams Kamerorkest bestaat uit jonge enthousiaste en zeer talentvolle beroepsmusici. Niet alleen heeft het orkest een eigen concertserie in Rotterdam, maar treedt het ook regelmatig op in series van De Doelen, het Concertgebouw in Amsterdam, de Koningin Elizabethzaal in Antwerpen en veel andere podia in Nederland en het buitenland. De Cd's die zij opgenomen hebben onder de labels Channel Classics en Telarc, werden zowel in Nederland als internationaal in de vakpers uitvoerig geprezen en beloond met lovende recenties.

(Voor meer informatie betreffende dit dynamisch kamerorkest: www.rotterdamskamerorkest.com Fotomateriaal op aanvraag (ook digitaal)