het "Territoriaal Marketing " project om nieuwe
industriële
investeringen aan te trekken uit Europa.
Mime-Version: 1.0

Time : 9:54:53 AM
Date : Friday, September 17, 2004
Sender Name: Institut Italien pour le Commerce Extérieur

Voorstelling in Brussel door de Regio Abruzzo van het "Territoriaal Marketing " project om nieuwe industriële investeringen aan te trekken uit Europa.

De Regio Abruzzo organiseert een voorstelling van het "Territoriaal Marketing"-project,

op woensdag 22 september 2004 om 10.00 u
in het International Press Center I.P.C.- Résidence Palace - Zaal Maalbeek, Wetstraat, 155 - Brussel.

De aktie is opgezet in het kader van EPD 2000-2006 (Enkelvoudig Programmeringsdocument) voorzien door het politiek programma voor de regio's van de Europese Unie.

Het initiatief, met een totaal budget van 2,2 miljoen Euro, heeft tot doel nieuwe investeringen en industriële inplantingen aan te trekken voor de Abruzzen, één van de regio's met de interessantste socio-economische groei-index, waar een 20-tal zones ter beschikking zijn voorzien van de nodige infrastruktuur en diensten, en een uitgebreide en gratis assistentie voorzien is voor nieuwe investeerders.

Op de voorstelling zullen Dhr.Giancarlo Masciarelli, Gedelegeerd Bestuurder van de "Finanziaria Regionale Abruzzese", en Dhr. Corrado Proia, Projectverantwoordelijke van de firma's Ad.Venture, Datamat en Accenture, het socio-economisch profiel van de Abruzzen voorstellen met de diverse opportuniteiten, financiële faciliteiten en modaliteiten die aan de investeerders worden aangeboden voor het bekomen van informatie en assistentie.

Inschrijving :
tel. +32 (0)2 229.14.37.
bruxelles@bruxelles.ice.it

Voor verdere informatie: www.abruzzomadeinitaly.it Contact e-mail: pressoffice@ad-venture.it