Dienstenbond CNV

Uitnodiging personeelsvergadering United Services Netherlands 21-09-2004

Onlangs heeft de directie van United Services Netherlands kenbaar gemaakt dat zij vrijwel alle activiteiten die nu plaatsvinden in Gouda over wil hevelen naar Almere. De Centrale Ondernemingsraad heeft hierover inmiddels een positief advies uitgebracht. De gevolgen van een verplaatsing naar Almere worden opgevangen door het Sociaal Plan en de Verplaatsingsregeling Start Holding BV.

Uw directie heeft te kennen gegeven dat één aspect van het Sociaal Plan tot praktische problemen leidt, namelijk de baangarantie voor medewerkers van 55 jaar en ouder. Deze situatie heeft uw directie bij ons aangekaart. Op 9 september jongstleden heeft uw directie ons een aantal oplossingsrichtingen voorgelegd. Deze oplossingsrichtingen willen we graag met u bespreken.

Vandaar dat we alle werknemers werkzaam op het hoofdkantoor van Start te Gouda en Hoogeveen uitnodigen voor een gezamenlijke personeelsbijeenkomst van FNV Bondgenoten en CNV Dienstenbond. Deze bijeenkomst wordt gehouden op:

woensdag 22 september 2004 van 13.30 uur tot 14.30 uur in het bedrijfsrestaurant

Leden en niet-leden zijn van harte welkom!!

We zullen dan ook uitleg geven over de kabinetsplannen die op stapel staan. Bijgaand alvast een overzicht van de plannen die op ons afkomen.

Informatie
Voor vragen en opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsflits kunt u contact opnemen met de onderhandelaar namens CNV Dienstenbond, Harry Gerding, via telefoonnummer (023)5670686 of mail direct h.gerding@cnvdibo.nl

Tenslotte
Verspreiden of kopiëren van deze tekst is prima. Collegas die nog geen lid zijn van CNV Dienstenbond kunnen vrijblijvend een informatiepakket opvragen via telefoonnummer (023)5651052.

2 oktober al gereserveerd in de agenda?? Kom ook naar het Museumplein in Amsterdam om actie te voeren tegen het kabinet!