Travel Unie International Nederland N.V.

Holland international presenteert nieuwe marathonbrochure 2005

Brochure biedt compleet verzorgde marathonreizen naar Thailand, Londen, Praag, Stockholm, San Francisco en New York.

Rijswijk, woensdag 22 september 2004 - Holland International heeft haar marathonbrochure voor 2005 uitgebracht met twee nieuwe bestemmingen. Nieuw is de Chronicle Marathon in San Francisco, gecombineerd met een aantal dagen verblijf in Los Angeles. Ook nieuw, maar dichter bij huis is de marathon van Praag. Bekende marathons die wegens succes nogmaals zijn opgenomen in de brochure van Holland International, zijn de marathons van Bangkok, Londen en Stockholm. De 20 pagina's tellende brochure van Holland International bevat ook een boekingsformulier voor deze marathons. De inschrijvingen voor de zeer populaire marathon van Londen in april 2005 zijn reeds van start gegaan.

De nieuwe brochure Holland International Marathons heeft een looptijd van maart tot en met augustus 2005 en biedt liefhebbers verschillende arrangementen naar de marathons in Bangkok, Londen, Praag, Stockholm en San Francisco. Marijke Vink, manager voor Holland International Marathons, is enthousiast over de nieuwe brochure: "Marathonliefhebbers kunnen ook in 2005 weer bij Holland International terecht. Het gaat bij alle marathons om eendaagse marathon. In sommige gevallen, zoals in Bangkok, Praag en San Francisco is het ook mogelijk om een andere afstand te lopen, bijvoorbeeld een halve marathon of een 10 kilometer-loop.

Nieuw bij Holland International Marathons: Praag Zondag 22 mei 2005 vindt voor de elfde keer de Praag International Marathon plaats. Een mooie marathon met een vlak en snel parcours. Mede door de vele bands die de marathon muzikaal opluisteren, is het naast een sportieve ook een gezellige marathon. Voor diegenen die (nog) niet in staat zijn een hele marathon te lopen, wordt tevens een City Run van 8 kilometer, een Family Run van 4,2 kilometer en een Inline Skate race van 4,2 kilometer georganiseerd.

Nieuw bij Holland International Marathons: San Francisco In de zomermaanden juli en augustus 2005 staat voor de eerste keer een grote twaalfdaagse reis gepland naar een marathon in één van de mooiste steden van de Verenigde Staten: San Francisco. De marathon wordt gelopen op zondag 31 juli 2005, maar vertrek met Holland International Marathons vanuit Nederland is al op woensdag 27 juli 2005. Uiteraard wordt het verblijf in San Francisco gecombineerd met een aantal mooie excursies. Na de marathon in San Francisco staat een bezoek aan Los Angeles op het programma, vanwaar men zeven dagen later weer terug vliegt naar Amsterdam.

Thailand
Voor de sportieveling die eens heel iets anders wil, biedt Holland International Marathons in maart de Temple Marathon in de omgeving van het Thaise Bangkok. Vertrek vanuit Nederland is maandag 14 maart 2005 en de thuiskomst is vijftien dagen later. Deelnemers verblijven in het sfeervolle Bangkok. Bij de vijftiendaagse tour wordt er tevens een korte vierdaagse rondreis georganiseerd naar de River Kwai en een strandverlenging van vier dagen in het sfeervolle Hua Hin. Men kan zich ook opgeven voor de kortere achtdaagse reis.

Londen, Stockholm en New York
Op zondag 17 april 2005 wordt de marathon van Londen gelopen. Aan deze grootste marathon van Europa nemen ongeveer 40.000 lopers deel. Het aantal gegarandeerde startbewijzen voor Nederland is zeer beperkt. Uiterste deadline voor deze gewilde marathon is half januari 2005. Op zaterdag 4 juni 2005 wordt de Stockholm Marathon gelopen. Aan dit Zweedse evenement nemen meer dan 14.000 lopers deel. Op zondag 6 november 2005 vindt voor de 36ste keer de New York City Marathon plaats. Door kenners wordt dit 'de marathon der marathons' genoemd. In de eerstvolgende marathonbrochure van Holland International, die zal verschijnen in februari 2005, worden deze arrangementen uitgebreid omschreven. In de nu verschenen brochure wordt reeds een vooraankondiging gedaan en kan men een voorboeking maken voor deze zeer populaire marathon. De brochure bevat hiervoor een speciaal voorboekingsformulier.

Professionele begeleiding
Klanten van Holland International worden voor, tijdens en na een marathon bijgestaan door een professioneel team van reis- en looptechnische begeleiders en fysiotherapeuten. De brochure van Holland International bevat naast informatie over de marathons en arrangementen ook een aanmeldingsformulier.