Travel Unie International Nederland N.V.

World of tui reisbureau geeft digitale camera cadeau bij city-trip

Gratis digitale camera voor nazomeren op stedenreis tijdens 'Samen uit, ...'-actie

Rijswijk, woensdag 22 september 2004 - World of TUI Reisbureau komt ook dit najaar met een spectaculaire actie. Dit in vervolg op de succesvolle 'Senseo'-actie van vorig najaar. Tijdens de 'Samen uit, ...'-actie, welke loopt van vandaag tot en met woensdag 20 oktober, krijgen klanten bij boeking van een city-trip of event een gratis digitale camera van het merk Trust. Deze actie maakt het nazomeren tijdens de populaire stedenvakanties extra aantrekkelijk. In de top 5 city-trips staan New York respectievelijk Londen aan kop.

Vanaf vandaag gaat bij alle 217 World of TUI Reisbureau de 'Samen uit, ...'-actie van start, speciaal gericht op stedenreizigers. Tijdens deze actie krijgen klanten van World of TUI Reisbureau bij boeking van een city-trip of een event, een digitale camera van het merk Trust cadeau. De 'Samen uit, ...'-actie loopt tot en met woensdag 20 oktober 2004 en is georganiseerd in navolging op de succesvolle 'Senseo'-actie van vorig najaar. "Ook toen kregen onze klanten een spectaculair cadeau bij boeking van een stedenreis", aldus Jaap de Carpentier Wolf, woordvoerder van World of TUI Reisbureau. "Nu krijgen onze klanten de Trust Spycam 300S bij boeking van iedere willekeurige city-trip of event. Gezien de populariteit van stedenreizen, zeker voor het lekker nazomeren, een uitgelezen kans om extra te genieten van kunst, cultuur en culinaire bijzonderheden in het buitenland".

Steden tips voor city trips
Hoewel klanten tijdens de 'Samen uit, ...'-actie vanzelfsprekend geheel vrij zijn in de keuze van welk hotel in welke stad, doen de ervaren reisadviseurs van World of TUI Reisbureau graag een suggestie. In een speciaal actie-assortiment zijn onder meer een arrangement met kaarten voor een optreden van The Corrs in Londen, en een verblijf in Antwerpen met een bezoek aan de Belgische TMF Awards opgenomen. Ook een vierdaagse city trip naar het populaire Berlijn voor Euro 45,- per persoon behoort tot de mogelijkheden.

Stedentop 5 Arke en Holland International
De bekende reis- en vakantiemerken Arke en Holland International hebben hun favoriete city-trips samengevoegd in hun top 5. Bij Holland International zijn dat dit jaar de steden (1) New York, (2) Rome, (3) Berlijn, (4) Barcelona en (5) Parijs, in combinatie met Disneyland Resort Paris, populair bij de kinderen. Bij Arke zijn dat dit jaar de steden (1) Londen, (2) Parijs, (3) Barcelona, (4) Kopenhagen, vaak in combinatie met het bij kinderen populaire Legoland, en (5) Antwerpen.