3 e persbericht van woensdag 22 september 2004

Eindhoven 22-09-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: De verkeerde tegen het lijf gelopen

Een Eindhovenaar van tweeëntwintig is woensdagmiddag rond 17.00 uur aangehouden toen hij aan twee agenten in burger probeerde een fiets te verkopen. De man bood de twee politiemannen een mooie fiets voor 35 euro te koop aan. In plaats van hun portemonnee trokken de agenten hun legitimatiebewijs en hielden de Eindhovenaar aan. Het slot van de fiets was opengebroken en de fiets was duidelijk veel meer waard. De Eindhovenaar is meegenomen naar het bureau waar proces-verbaal tegen hem is opgemaakt. De fiets is in beslaggenomen en de eigenaar wordt opgespoord.

Eindhoven: Verkeerscontrole

Woensdagmorgen zijn bij een verkeerscontrole op de Bisschop Bekkerslaan door de politie dertien bekeuringen uitgeschreven. Zes fietsers en vier automobilisten reden door rood, twee automobilisten zaten achter het stuur te bellen en een automobilist sorteerde verkeerd voor.

Best: Snelheidscontrole

Woensdag heeft de politie op de Sonseweg in Best een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 43 bestuurders bekeurd. De snelste reed 115 km/u. Ter plaatse is 80 km/u toegestaan.

Someren: Verkeersongeval

Woensdag om 18.45 uur is een 52-jarige vrouw uit Someren gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Kanaaldijk Noord en Witvrouwenbergweg. Ze reed met haar auto op de Witvrouwenbergweg en verleende geen voorrang aan een auto die van links kwam. Die auto werd bestuurd door een 39-jarige Somerenaar. De vrouw liep een gebroken neus en jukbeen op. Ze is naar het Elkerliek ziekenhuis gebracht.

Helmond: Snelheidscontrole

Woensdag tussen 15.15 en 16.45 uur is op Medevoort een snelheidscontrole gehouden. Er zijn elf bestuurders bekeurd. De snelste reed 80 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.