Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 16 september2004

Gemeente Den Haag organiseert zevende Businessmeeting Den Haag Telecom

Kids & Telecom

De gemeente Den Haag organiseert op woensdag 22 september 2004 vanaf 15.30 uur voor de zevende achtereenvolgende keer de Businessmeeting Den Haag Telecom in de Nieuwe Kerk in Den Haag.

De gemeente Den Haag organiseert jaarlijks voor het bedrijfsleven de Businessmeeting Den Haag Telecom. De bijeenkomst bestaat uit een minisymposium en een netwerksessie waar deelnemers o.a. kennis kunnen nemen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, media en telecommunicatie. De zevende editie van Den Haag Telecom heeft als thema: Kids & Telecom.
De keuze voor het thema Kids en Telecom is gebaseerd op de sterke beweging die jongeren in de telecommarkt veroorzaken. Onder meer door het massaal downloaden van muziek, chatten, gaming, sms-en en videostreaming worden trends gezet die van invloed zijn op de communicatiepatronen en -infrastructuren in de toekomst. Geen groep in de samenleving lijkt zo gemakkelijk informatie- en communicatiemiddelen tegelijkertijd de baas te kunnen als de jeugd.
Nieuwe ontwikkelingen, die kansen bieden op groeimarkten, maar waarin ook gevaren kunnen schuilen, omdat het om jongeren gaat. De verschillende sprekers, waaronder; Wim Deetman, burgemeester van Den Haag; Jan-Willem Brüggenwirth, Directeur Radio 538; Hank Raessens, directeur Milward Brown; Marc Hoenke marketing manager MSN Nederland en Bruno Michieli, head of Acquisition Orange Nederland, zullen tijdens de bijeenkomst hun licht over deze onderwerpen laten schijnen. Geïnteresseerden, die de Telecomdag willen bijwonen kunnen zich aanmelden via : www.denhaagtelecom.nl Deelname is kosteloos.


---


---


---

////////

Voor informatie (