Ingezonden persbericht

Het eerste Utrechtse Speed Networking Event voor ondernemers

In één avond je netwerk vergroten

UTRECHT, 20040811 -- Op 22 september as. organiseert KIRU (Kennis en Innovatiekring Regio Utrecht) het eerste Utrechtse Speed Networking Event voor ondernemers in de Janskerk in Utrecht. Dit evenement geeft ondernemers de mogelijkheid om in een korte tijd veel nieuwe contacten te leggen en hun netwerk te vergroten. KIRU organiseert dit evenement in samenwerking met één van haar donateurs, KingCom.


Dit evenement is gebaseerd op het 'speed dating'-concept. Hierbij leren vrijgezellen in een korte tijd een groot aantal nieuwe mensen kennen. Klikt het, dan kan dit leiden tot een nieuwe afspraak. Voor ondernemers betekent dit dat ze in korte tijd hun netwerk vergroten. Zo ontdekken ze gezamenlijk zakelijke kansen en mogelijkheden ontdekken.

Een goede eerste indruk vereist de juiste voorbereiding. Daarom krijgen de deelnemers eerst een workshop 'hoe presenteer ik mezelf in drie minuten?'. Deze workshop wordt gegeven door Harry van Dam, mediatrainer bij paapstvandam. De avond wordt afgesloten met een theatervoorstelling, door Theater a la Carte, en een netwerkborrel.

Leer je ondernemersnetwerk vergroten in één avond!

Wilt u meer informatie over dit evenement of aanmelden? Neem dan contact op met Irene van Gent, kiru@utrechtinnoveert.nl, of op 030 236 3236, of kijk op www.speednetworking.nl.




Ingezonden persbericht