KVK Veluwe en Twente: Presentatie uitkomsten onderzoek Toekomst(on)mogelijkheden burgerluchtvaart in Twente


1 september 2004 - Woensdag 22 september 2004 organiseert de Kamer van Koophandel Veluwe en Twente, namens het bedrijfsleven, een persconferentie over de onderzoeksresultaten m.b.t. de (on)mogelijkheden rond een levensvatbare burgerluchthaven in Twente.

Deze persconferentie wordt gehouden om 10.30 uur in het Rabotheater in Hengelo en sluit direct aan op het KPMG-ontbijt, waar de regionale gevolgen van de miljoenennota toegelicht worden. Tijdens dit ontbijt worden voor de eerste keer tevens de onderzoeksresultaten gepresenteerd. De presentatie wordt verzorgd door de onderzoekers (ACM/DHV) en de algemeen directeur van de Kamer van Koophandel Veluwe en Twente. Dit onderzoek is gehouden op initiatief van het bedrijfsleven en met instemming van de locale en provinciale overheden. Het is de bedoeling dat in de maanden oktober en november de betrokken politieke gremia in Twente worden geïnformeerd zodat daarna de politieke besluitvorming over de toekomst van de burgerluchtvaart plaats kan vinden.

Tijdens de persconferentie wordt een persmap met alle relevante gegevens uitgereikt en zal er voldoende gelegenheid zijn tot het stellen van vragen. Aangezien tijdens de ontbijtbijeenkomst een uitgebreide presentatie wordt gegeven, zal deze niet herhaald worden tijdens de persconferentie. Daar wordt volstaan met een korte introductie op hoofdlijnen.
Een definitieve uitnodiging voor de persconferentie zal op 15 september worden verspreid.

Aanmelden voor het KPMG-ontbijt kan via Monique de Jong, dejong.monique@kpmg.nl of via fax 020-6567049.