Ingezonden persbericht


DemoCharge(TM) 2004 van Yessoftware

Op eenvoudige wijze Animatie Demo's genereren voor gebruik in Websites, Emails, Voorbeelden, Training en Help documentatie etc.

Hoofddorp, Op 14 september j.l. heeft Yessoftware een nieuw product uitgebracht: DemoCharge 2004. DemoCharge is een essentieel product voor het bouwen van animatie demo's voor gebruik in Webpagina's, emails, documenten, handleidingen, training en help documentatie. Het legt van iedere applicatie of schermactiviteit de handelingen/bewegingen vast, inclusief alle zichtbare muisbewegingen en genereert daarvan demo's in DemoGIF (animated GIFs) formaat. De gegenereerde plaatjes zijn klein genoeg om te emailen, publiceren op het Web of in online documentatie op te nemen. De DemoCharge Professional versie zal tevens Macromedia® Flash® formaat en Java Applets ondersteunen en wordt begin 2005 verwacht.

Demo's worden in drie stappen gemaakt welke zonder problemen door een beginnende gebruiker uitgevoerd kunnen worden. Allereerst wordt het gebruik van een applicatie of scherm activiteiten vastgelegd door de gewenste handelingen/verplaatsingen uit te voeren. Voeg vervolgens speciale effecten toe aan de afzonderlijke frames zoals extra tekst, buttons, afbeeldingen en speciale accenten. Laat vervolgens DemoCharge een animatie DemoGIF genereren.

Hiermee wordt het nu voor iedere computergebruiker mogelijk om duidelijke vragen te stellen door aan te geven wat men voor handelingen doet voorafgaande aan het probleem (in plaats van "hij doet het niet"), directe voorbeelden in online handleidingen, voorbeelden in support emails met animaties van wat men moet doen om een probleem op te lossen etc. Prijs vanaf 50,75 euro (incl. BTW)

Inlichtingen:

www.mycodecharge.nl

SCOS Software

info@scos.nl

www.scos.nl

tel. 023 5685615