AutoRai

22-9-2004

Mazda: Zoek het lekker zelf uit

Begin dit jaar voerde Mazda met veel succes een accessoireactie, waarbij de klant voor 1000,- aan gratis accessoires mocht uitzoeken.

Dit najaar herhaalt Mazda deze succesvolle actie onder de titel Zoek het lekker zelf uit. Bij aanschaf van een Mazda2, Mazda Premacy of Mazda MPV mag de klant opnieuw voor 1000,- aan gratis accessoires uitzoeken.

De kracht van de actie is dat iedere klant dit voordeel kan gebruiken om te voorzien in zijn of haar eigen wensen. Van kinderzitjes tot uitlaatsierstuk, van chromen accenten tot beschermende rubberen stootstrips. Alles is mogelijk, zolang de producten maar zijn te vinden in de officiële Mazda accessoireprijslijst.

Mazda6 Navigator
De actie omvat ook een aardig voordeel dat de klant met een Mazda6 kan behalen. De Mazda6 is bijzonder populair in het zakelijke segment en daar is een navigatiesysteem een gewild onderwerp. Om die reden introduceert Mazda een speciale serie onder de naam Mazda6 Navigator. Deze speciale serie is standaard voorzien van een VDO Dayton MS5400 ter waarde van 2549,-, dat op fraaie wijze is ingebouwd in een speciaal daarvoor geschikt dashboardvak. Het gaat om een systeem met de zogenaamde C-IQ technologie. De klant krijgt hierbij een Teleatlas CD met de kaart van de Benelux zonder tijdslimiet. Indien hij de kaart wil uitbreiden of verversen kan dat heel efficiënt via het C-IQ systeem. Voor dit fraaie VDO navigatie systeem betaalt de klant slechts 499,-, ofwel een voordeel van 2050,-. Voor beide acties geldt dat de aanschaf dient plaats te vinden tussen 5 september en 30 november 2004 en er sprake moet zijn van een uiterste registratiedatum van 10 december 2004.

Voor beide acties zijn radiocommercials gemaakt en de actie staat tevens uitgebreid in de landelijke dagbladen met een halve pagina grote advertentie.

Op internet heeft Mazda een aparte actiepagina gemaakt waar men ook de radiocommercials kan beluisteren. Op de homepage verwijst een banner naar deze speciale actie.