INTEROUTE BREIDT WERELDWIJD NETWERK VAN INFONET UIT

Infonet Services Corporation groter Europese aanwezigheid en meer connectiviteit

Amsterdam/Londen, 22 september 2004 -- Interoute, leverancier en eigenaar van het meest geavanceerde en wijdvertakte netwerk voor spraak, data en internet in Europa, gaat haar bestaande wholesaleovereenkomst met Infonet Services Corporation (NYSE:IN) uitbreiden. Door deze overeenkomst verwerft Infonet Services Corporation, een wereldwijd opererend communicatiebedrijf, een grotere Europese aanwezigheid en meer netwerkconnectiviteit.

Wij hebben netwerkflexibiliteit nodig. Interoute biedt niet alleen dat maar ook technische en kostenbesparende mogelijkheden. Wij kennen het bedrijf als snel en betrouwbaar. Wij willen aanwezigheid in meer landen en een groter marktbereik. Daarom is het vanzelfsprekend dat wij onze relatie met Interoute uitbreiden , zegt Jeremy Amen, Vice President van Intergration & Provisioning bij Infonet.

Jay Belodoff, Vice President Interoute Americas: Wij zijn verheugd met de uitbreiding van deze samenwerking met Infonet. Deze overeenkomst sluit aan bij de basisprincipes van ons bedrijf om onze klanten hoogwaardige en kostenbesparende netwerkdiensten aan te bieden en te anticiperen op hun netwerkbehoefte. .

Interoute eigenaar en operator van het meest geavanceerde en wijdvertakte netwerk voor spraak, data en internet in Europa verzorgt intelligente netwerkservices voor uiteenlopende bedrijven waaronder telecommunicatiebedrijven en grote ondernemingen. Interoute heeft een eigen glasvezelnetwerk van 23.700 km en reikt tot in alle belangrijke Europese zakencentra: Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Düsseldorf, Frankfurt, Genève, Hamburg, Londen, Madrid, Milaan, München, Nice, Parijs, Rome, Rotterdam, Stuttgart, Wenen, Zürich, Leipzig, Praag, Pilsen, Brno, Ostrave, Bratislava, Boedapest, Oradea, Boekarest, Bielsko Biala en Warschau. Voor meer informatie over Interoute: www.interoute.com