Ingezonden persbericht

Open Dag bij het vernieuwde en uitgebreide Skifit Eindhoven

EINDHOVEN, 20040922 -- Skifit Eindhoven heeft a.s. zondag 26 september Open Dag. Van 11.00 uur t/m 17.00 uur is iedereen welkom aan de Vijfkamplaan 16 te Eindhoven. De uitbreiding en vernieuwing van de Indoor ski baan staan centraal op deze Open Dag.


Skifit heeft een grotere ski winkel met een nieuwe collectie wintersport kleding, ski's, snowboards, schoenen en andere wintersport artikelen. Op de Open Dag zullen wij nu daarom ook voor het eerst een modeshow houden met onze nieuwe collectie wintersport kleding en materialen.

Vanaf nu heeft Skifit ook het gedeelte 'verhuur'en 'onderhoud' van ski en snowboard materialen op zich genomen. De après ski bar is ook uitgebreid. In het nieuwe seizoen kunnen ruim 150 mensen een feestje bouwen. Er is nu meer gelegenheid voor georganiseerde feesten en partijen voor bedrijven, scholen en particulieren.

Naast de vernieuwingen, kan er nog steeds oneindig worden afgedaald op één van de drie indoorbanen. Dit doordat de piste onder de ski's of snowboards door beweegt.
Ook volgens de Consumentenbond is leren skiën en snowboarden op een Indoor skibaan dé manier om de techniek snel te leren.

Open Dag programma van 26 september 2004:
- Ski en snowboard demonstraties
- Vrijblijvend minilesje
- Om 14.00 uur: Modeshow
- Kindervermaak
- Om 17.00 uur: Loterij met superprijzen.
De hoofdprijs is een skireis voor 2 personen.

Op de Open Dag heeft Skifit ook een leuke najaarsactie voor alle bezoekers. Een najaarscursus van ¤ 123,00 voor
¤ 104,00.

Skifit Eindhoven
Vijfkamplaan 16
5624 EB Eindhoven
Tel.: 040-248 41 03
E-mail: info@skifit.nl
www.skifit.nl




Ingezonden persbericht