Politie Drenthe

Woensdagmorgen

Hoogeveen 22-09-2004

In cel na huiselijk geweld
ASSEN Dinsdagmiddag hield de politie in Assen een 40 jr. man uit die plaats aan op verdenking van het mishandelen van zijn echtgenote. De man werd in zijn woning aangehouden nadat zijn vrouw de politie had gebeld. De man is ingesloten en deze zaak zal worden afgehandeld volgens het protocol Huiselijk Geweld.

Auto in brand
RODEN Door nog onbekende oorzaak vloog dinsdagmiddag op het Zuidenveld in Roden een personenauto in brand. De 48 jr. eigenaresse parkeerde haar auto en toen ze wegliep zag ze de vlammen onder de motorkap vandaan komen. De gewaarschuwde brandweer had de brand snel onder controle. De auto brandde deels uit.

Politie bekeurt bromfietsers
RUINEN/RUINERWOLD bij bromfietscontroles aan de Meppelerweg in Ruinen en het Boerpad in Ruinerwold bekeurde de politie dinsdagmiddag vijf bromfietsers. Bij controle op de rollentestbank bleek dat de bromfietsen teveel vermogen hadden.

Politie genoodzaakt pepperspray te gebruiken
EMMER COMPASCUUM Een 52 jr. man uit Emmer Compascuum is dinsdagavond met behulp van pepperspray door de politie aangehouden. De man had eerder problemen veroorzaakt bij de woning van zijn dochter. Toen de politie hem thuis opzocht bedreigde hij de agenten met een mes. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Dirk Neef verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdag 17.00 uur. Tel. 0592-452475 of 06-51 55 7950.