Stad Utrecht, 10.30 uur

Utrecht 22-09-2004 - Nieuwsberichten district Stad Utrecht

Verkeerscontroles

UTRECHT- Dinsdag 20 september zijn er meerdere verkeerscontroles gehouden in de Stad Utrecht. Van 8.45 uur tot 9.00 uur is gecontroleerd op het Kardinaal Alfrinkplein. Vier automobilisten ontvingen een bekeuring voor rijden door rood licht. Twaalf bekeuringen zijn uitgeschreven voor het negeren van de rijrichting in de voorsorteervakken.

Vervolgens is gecontroleerd op en rond de automarkt en de Biltse Rading. Daarbij zijn bekeuringen uitgeschreven voor ondermeer het niet kunnen tonen van een rijbewijs, foutief parkeren, folie op de zijruiten, gladde banden en vervallen kentekens. In totaal zijn er op deze dinsdag 43 bekeuringen geschreven.

Gestolen tas

UTRECHT- Een 36-jarige vrouw is dinsdagavond rond 22.00 uur in de Otterstraat van haar tas beroofd. Het slachtoffer liep op straat en werd plotseling van achteren met kracht bij haar middel gepakt. Daarbij rukte de tasjesdief aan haar tas waarop het hengsel brak. De tas viel op de grond en de dader ging ermee vandoor.

Het betrof hier een negroïde man met een blauwe pet en een bruin bomberjack. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie van het district Paardenveld, telefoon 0900-8844.

Verkeersongeval

DE MEERN Op dinsdagavond heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen twee automobilisten. Omstreeks 20.40 uur kwam de politie ter plaatse. Op het kruispunt op de Meerndijk zijn twee autos in aanrijding gekomen met elkaar.

Een 70-jarige man uit Nieuwegein reed over de C.H. Letschertweg, komende uit de richting Oudenrijnseweg en gaande in de richting van de Veldhuizerweg. Op het kruispunt bij de Meerndijk sloeg hij linksaf. Op dezelfde weg tegemoetkomende automobilst, een 19-jarige man uit Utrecht, kwam toen in botsing met de 70-jarige man. Beiden geven aan door groen licht te zijn gereden, maar één van hen heeft het rode licht genegeerd.

Wij vragen getuigen zich te melden bij district Leidsche Rijn via het telefoonnummer 0900-8844.