Ingezonden persbericht


MAXDATA introduceert de MAXDATA Eco 4200X-notebook

Ideaal instapmodel combineert krachtige prestaties met een mooi design en aantrekkelijke prijs

Etten-Leur, 22 september 2004 - MAXDATA, Europees top 10-producent van IT-hardware, introduceert het MAXDATA Eco 4200X-notebook. De MAXDATA Eco 4200X biedt krachtige prestaties en trakteert liefhebbers van design op een compact en stijlvol ontwerp. Het notebook is een ideaal instapmodel en zeer geschikt voor multimediagebruik.

De MAXDATA Eco 4200X heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding en is uitgerust met een 15-inch TFT XGA-beeldscherm voor uitstekende grafische weergave. Daarnaast beschikt het notebook over een 4-in-1-kaartlezer voor SD-, MMC,- Memory Stick- en Smart Media-geheugenkaarten en een FireWire-poort. Een 40GB hard disk zorgt voor de nodige opslagcapaciteit.

De Intel Celeron M-processor met W-LAN-mogelijkheid tot 54MB en 5 x USB 2.0-poorten zorgen voor een hoog prestatieniveau. De 'Deep Sleep'-modus zorgt voor een extra zuinig energiegebruik, waardoor langere gebruiksduur is gegarandeerd. De combinatie van hoge kwaliteit en lange stand-by-tijd zorgen voor uitstekende mobiele prestaties.

Prijs en beschikbaarheid
De MAXDATA Eco 4200X is verkrijgbaar bij de geautoriseerde MAXDATA-dealers. De MAXDATA Eco 4200X is verkrijgbaar vanaf EUR849,- (exclusief BTW). Inbegrepen is twee jaar garantie, waarvan één jaar on-site met 72-uur pick up & return-service.

###

MAXDATA
MAXDATA heeft zich sinds de oprichting in 1987 ontwikkeld tot een vooraanstaande producent van hardware. Het bedrijf biedt complete hardwareoplossingen aan bedrijven op basis van een Built-to-Order-concept. MAXDATA produceert Belinea-monitoren, MAXDATA-pc's, -notebooks en -servers, en verkoopt deze uitsluitend via resellers en distributeurs. MAXDATA behaalde in 2002 een omzet van bijna 635 miljoen euro. Het bedrijf heeft 1.300 medewerkers in negen vestigingen. Naast het hoofdkantoor in Duitsland heeft MAXDATA vestigingen in Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Spanje en Zwitserland. De producten van MAXDATA zijn beschikbaar in ruim 30 landen in Europa.

Meer informatie is te vinden op www.maxdata.com.

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal:
MAXDATA Benelux B.V.
Emile Schmeits
Tel.: 076 - 50 39 245
E-mail: emile.schmeits@maxdata.nl

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Sabine Lakerveld
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: sabine@lvtpr.nl