Ingezonden persbericht


ROBERT DOORNBOS 3E RIJDER JORDAN GRAND PRIX IN LAATSTE DRIE GP S!

VOOR DIRECTE VERSPREIDING!

ROBERT DOORNBOS 3E RIJDER JORDAN GRAND PRIX IN LAATSTE DRIE GP S!

Robert Doornbos, de kersverse FIA International F3000 Rookie of the Year , zal aanstaande vrijdag tijdens de eerste Grand Prix van China zijn opwachting in de Formule 1 maken voor het JORDAN GRAND PRIX. Doordat voormalig testcoureur Timo Glock vanaf dit weekend de Italiaan Giorgio Pantano zal vervangen als racecoureur, kan Doornbos met behulp van MUERMANS GROUP en BURGFONDS zijn entrée in deze koningsklasse van de autosport maken als derde rijder.

Robert Doornbos, inmiddels gearriveerd in China, is met het Jordan Grand Prix al druk bezig om de laatste voorbereidingen te treffen voor zijn debuut aanstaande vrijdag. Zo is afgelopen week op de fabriek van Jordan Grand Prix te Silverstone reeds een stoeltje voor de Rotterdammer geschuimd en zal Doornbos later vandaag het 5.451 kilometer lange circuit gaan verkennen met het team.

Doornbos, die morgen zijn 23e verjaardag viert, is uiteraard dolgelukkig met de hem aangeboden kans. Robert: Na een fantastisch seizoen in het FIA International F3000 kampioenschap is dit werkelijk een prachtige verdere stap in mijn carriere. Hoewel het één en ander vrij snel tot stand kwam, ben ik er mentaal en fysiek helemaal klaar voor. Graag wil ik mijn sponsoren MUERMANS GROUP en BURGFONDS dan ook uit de grond van mijn hart bedanken voor deze schitterende mogelijkheid die ik met beide handen aan zal grijpen!

Ook teameigenaar Eddie Jordan is verrukt met het aantrekken van de Nederlander als derde rijder voor de resterende Grand Prix. Jordan: Ik ben erg blij dat we Robert deze onverwachte mogelijkheid kunnen bieden. Hij heeft dit seizoen een indrukwekkende vorm laten zien met Arden. Hij hield prima stand tegenover een dominerende teamgenoot. Winnen op Spa is een fantastische prestatie, omdat het een echt rijderscircuit is.

NIEUWS is aangeboden door INSIGHT F1 MOTORSPORT REPORT. Voor meer INFORMATIE of FOTO S kunt u u wenden tot:
- Jeroen Vermeeren- jeroen@insightf1.com / 0031-621541564
- Roelof Oosterhuis- roelof@insightf1.com / 0031-652056637

© 2004 All Rights Reserved - www.robertdoornbos.com