Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


22 september 2004


Automobilist botst tegen vrachtwagen


Bij een aanrijding woensdagochtend vroeg is een 27 jarige Deventenaar gewond geraakt. Rond 04.30 uur reed hij met zijn personenauto op de A1 de Deventenaar door onbekende oorzaak achterop een vrachtwagen, bestuurd door een 34 jarige man uit Deventer.
De personenauto klapte tegen de middenvangrail en tolde in het rond.
Uiteindelijk kwam de auto tot stilstand op de rechter rijstrook. De Deventenaar werd met rug- en borstletsel overgebracht naar het ziekenhuis.


Auto weggenomen


In de nacht van maandag op dinsdag werd vanaf de parkeerplaats bij de flat aan de Kooiersdreef de auto van een 54 jarige Apeldoorner weggenomen. Het gaat om een blauwe Opel Kadett Hatchback met kenteken TB-82-BN.


Inbraak in woning


Dinsdag werd ingebroken in een woning aan de 2e Beukenlaan. Men wist in de woning te komen door een raam te vernielen. Weggenomen werden twee horloges.


Winkeldiefstal


Bij een supermarkt aan De Eglantier werd dinsdag rond 11.55 uur een 44 jarige inwoonster uit Apeldoorn betrapt. Zij wilde levensmiddelen ter waarde van 28,67 Euro wegnemen. Zij werd door de politie aangehouden en haar werd een boete van 125 Euro opgelegd.
Dinsdagmiddag rond 16.10 uur werd een 66 jarige Apeldoornse aangehouden. Zij had bij een winkel aan de Hoofdstraat tabletten ter waarde van 15,95 Euro weggenomen. Winkelpersoneel sprak de vrouw aan en waarschuwde de politie. Ook deze vrouw kreeg een boete.


160 bestuurders te snel


De politie heeft dinsdag bij een controle op de Zwolseweg in Wenum Wiesel 160 bestuurders betrapt op te hard rijden. Er werden 3354 bestuurders gecontroleerd.


De hoogst gemeten snelheid bedroeg 90 km. Hier is 50 km toegestaan.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --