Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

22-09-2004
Overleggroep woonzorgcomplex te Chaam

Op de locatie Withagen/Geerakker wil de gemeente medewerking gaan verlenen aan het realiseren van een woonzorgcomplex voor Chaam. Op dit moment wordt een haalbaarheidstudie uitgevoerd in samenspraak met woningstichting Laurentius en de zorginstelling Oranjehaeve.

Om de belanghebbenden zoals buurtbewoners, ouderen maar ook de jeugd bij de plannen te betrekken wil de gemeente een overleggroep instellen. De taak van deze overleggroep is meedenken over de inrichting van het totale terrein. De gemeente nodigt hierbij buurtbewoners en de jeugd uit om zich op te geven voor deelname in deze overleggroep. Het is de bedoeling dat maximaal twee leden per doelgroep zullen deelnemen aan deze overleggroep. De bijeenkomsten van de overleggroep zullen in de maanden oktober en november 2004 plaatsvinden.

Indien u belangstelling heeft om deel te nemen aan deze overleggroep kunt u dit schriftelijk of mondeling bij de gemeente melden. Voor aanmelding en meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw I. van den Brand van de gemeente Alphen-Chaam (tel 013-5086666).