Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

22-09-2004
W e t m i l i e u b e h e e r

Burgemeester en wethouders van Alphen - Chaam maken, gelet op het bepaalde in artikel 7.12 van de Wet milieubeheer, bekend dat bij hen een startnotitie Milieu-Effect-Rapportage (MER) is ingediend, vanwege een uitbreiding van een vleeskuikenhouderij gelegen aan de Druisdijk 9B te Alphen.

De startnotitie ligt vanaf 24 september 2004 gedurende vier weken ter inzage bij de sector Grondgebiedzaken van het gemeentekantoor te Alphen, op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur. Indien U onmogelijk in de gelegenheid bent zich gedurende deze uren vrij te maken, kan na telefonische afspraak (tel: 013-5086666) een alternatief tijdstip worden bepaald. Ook na genoemde termijn van vier weken liggen de stukken overigens nog ter inzage. Daarvoor gelden dezelfde plaats en uren van ter inzage ligging.

Aan de hand van de startnotitie dient het bevoegd gezag richtlijnen op te stellen voor de inhoud van het milieueffectrapport. Vervolgens worden door het bevoegd gezag de richtlijnen vastgesteld en worden deze onder meer aan de insprekers toegezonden. Binnen vier weken na de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd kan een ieder schriftelijk een reactie indienen over de op te stellen richtlijnen voor de inhoud van het milieueffectrapport. U dient uw reactie te sturen naar: burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam, Postbus 3, 5130 AA Alphen (nb).

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de sector Grondgebiedzaken van het gemeentekantoor te Alphen (telefoon 013-5086666). Tegen betaling van de kosten worden voorzover mogelijk afschriften van de stukken verstrekt.