Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

VOOR DIRECTE VERSPREIDING

HANS STACEY GAAT VOL VERTROUWEN DE DAKAR RALLY IN MET TEAM EXACT

SOFTWARE/MAN.

Son, 22 september 2004 - Meervoudig rallykampioen en Parijs-Dakar deelnemer Hans Stacey gaat deelnemen aan Dakar 2005 met een volledig nieuw team dat is voortgekomen uit Team Tridec.

Het team zal deelnemen met 2 MAN race trucks in de race, een MAN volgtruck en een supportauto. MAN truck & bus BV levert de trucks en materialen. De trucks worden opgebouwd bij Tridec in Son. Chauffeur van de tweede truck is Toon van Genugten, oprichter van Tridec, die vorig jaar ook al deel heeft genomen.

Naast MAN is Exact Software hoofdsponsor van het ambitieuze team. Er is een sponsorovereenkomst gesloten voor een periode van 3 jaar. Exact Software zal
dominant aanwezig zijn op de trucks en teamkleding en gaat het team daarnaast voorzien van essentiele software. Het succesvolle softwarebedrijf dat inmiddels ruim 2000 medewerkers heeft zal de sponsoring inzetten ter vergroting van de naamsbekendheid en voor relatiemarketing.

Hans Stacey: "De doelstelling van het eerste jaar is om de finish te halen in Dakar. We hebben een zeer professioneel team opgezet en denken dat we binnen 3 jaar tot de top kunnen behoren. We zijn ontzettend blij met de komst van hoofsponsors MAN, Exact en natuurlijk alle andere sponsors en suppliers die onze plannen voor langere tijd steunen. Het eerste jaar zal voor ons een jaar worden om zoveel mogelijk ervaringen op te doen. Team Exact Software/MAN moet binnen 3 jaar een van de favorieten voor de titel zijn."

De nieuwe auto's zullen eind oktober op een nog geheime locatie aan de pers worden gepresenteerd. De officiele naam van het team is Team Exact Software/MAN en het thema voor de komende 3 jaar is 'MAN ON A MISSION'. Dat thema is niet voor niets gekozen.

-Einde-

EVA VAN PELT // MANAGER PR, SPONSORING, SPECIAL PROJECTS

THE COMMUNICATION COMPANY (NETHERLANDS) BV
GINNEKENWEG 275 // 4835 NC BREDA // THE NETHERLANDS

T. +31 (0)76 5655511 // F. +31 (0)76 5659838
M. +31(0)6 14694681
E. EVA@TCC.COM // I. WWW.TCC.COM