Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


22 september 2004


Brummen - Diefstal auto

In de nacht van maandag op dinsdag werd vanaf de Meengatstraat een blauwe Volkswagen Transporter gestolen. De auto is voorzien van het kenteken 60-BJ-HX. Een 49 jarige Brummenaar heeft aangifte gedaan.


Hall - Jongen beroofd meisje van E 1,-

De politie is op zoek naar getuigen. Zaterdag (18/9) werd tussen 15.30 en16.00 uur op het kermisterrein in Hall een 9 jarig meisje beroofd. Zij werd bedreigd door een jongen van ongeveer 12 jaar. Zij zou in elkaar geslagen worden als ze haar geld niet zou afgeven. De buit bedroeg 1 Euro.
Signalement van de jongen: de jongen had kort blond haar (spikes), hij droeg een blauwe spijkerbroek, een zwart t-shirt met een soort teken erop. Op zijn hoofd droeg hij een fel oranje basebal cap. Hij had een zwarte rugzak op zijn rug en had een fiets bij zich met zwarte fietstassen.
In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.


Terwolde - Auto inbraak

In de nacht van maandag op maandag op dinsdag werd ingebroken in de auto van een 24 jarige man uit Terwolde. De auto stond geparkeerd aan de Prins Hendrikstraat. Weggenomen werd de autoradio cd-speler en een portemonnee.


Epse - Inbraak in horecagelegenheid

In een horecagelegenheid aan de Deventerweg werd in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken. Men wist binnen te komen door een deur te forceren. Er werd geld weggenomen uit de kassa en een gokkast.


Empe - Inbraak bij bedrijf

In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken bij een bedrijf aan de Weg over het Hontsveld. Weggenomen werd een laptop. Men heeft een raam vernield om in het pand te komen.


Zutphen - fietsverlichting niet in orde

Bij een controle op fietsverlichting op de Thorbeckesingel, Keucheniusstraat en de Emmerikseweg heeft de politie dinsdagavond twee fietsers bekeurd omdat zowel de voor- als de achterverlichting niet brandde. De fietsers kregen een bekeuring van E 25,-


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

055 - 548 60 58



---- --