Dienstenbond CNV

Sociaal Plan Basics & Trends getekend
22-09-2004

Onlangs hebben wij na enige aanvullende wijzigingen het sociaal plan van van Dillewijn ter ondertekening ontvangen. Dinsdag 21 september heeft het bestuur van de CNV Dienstenbond het sociaal plan ondertekend.

Met de ondertekening door de CNV Dienstenbond is een lang en ingewikkeld onderhandelingstraject afgerond. Wij zijn van mening dat dit een goed eindresultaat heeft opgeleverd die u voldoende garanties geeft naar de toekomst. Van Dillewijn heeft hiermee laten zien de werknemers bij Basics & Trends serieus te nemen. Als bijlage treft u de definitieve tekst aan van het sociaal plan wat een onderdeel zal vormen van uw te ondertekenen nieuwe contract.

De afgelopen maanden heeft u kunnen ervaren wat een vakbond als de CNV Dienstenbond voor u kan betekenen. Indien u gebruik had moeten maken van een advocaat waren de kosten verschrikkelijk hoog geweest. Door het solidaire karakter van het lidmaatschap van een vakbond hebben wij tegen lage kosten u toch kunnen helpen. Wij hopen dan ook dat u lid blijft zodat wij ook anderen in een soortgelijke situatie kunnen blijven helpen.

Jaarlijks onderhandelen wij voor onze leden over uw CAO. Naast de collectieve belangenbehartiging kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze uitgebreide voorzieningen. Als lid van de CNV Dienstenbond kunt u gebruik maken van het financieel adviesbureau, het uitgebreide cursusaanbod, de belastingservice en het loopbaanadviesbureau KANS. Tot slot heeft u als lid ook een rechtsbijstandsverzekering. Onze juristen staan u niet alleen bij met betrekking tot juridische procedures en vragen over het werk, maar ook als het gaat om privé-zaken. Reden genoeg dus om lid van de CNV Dienstenbond te zijn. Met het lidmaatschap van de CNV Dienstenbond verzekert u een van de belangrijkste onderdelen van uw dagelijks leven, uw werk en uw inkomen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met bestuurder Harrie de Vaan. U kunt hem bereiken op telefoonnummer (010)2651111 of per e-mail op het adres h.devaan@cnvdibo.nl